sergen turaman
Üye
Teşekkür ederi abi .bakalım inşallah isteğim gibi olucak çok motive 3ttinjx saolun[DOUBLEPOST=1467961779][/DOUBLEPOST]15 20 fazla değil hele ki bir sporcu da gayet estetik olur hiç itici olmaz, doktorun doğru söylüyor büyüme çağındaki bir çocuğun bu yağ oranında olması hiç de sağlıklı değil. 9 gram çikolatadan da bir şey olmaz, ve umarım tavuk pilav brokoli patates diyeti yapmıyorsundur. Kendine yazık etme, meyve de ye, annenin verdiği çikolatayı da, pişirdiği mantıyı da sarmayı da. Hele ki makro işine ilk 3 sene girme bile. Orta düzeye geçince hesaplarsın istersen. Validenin pişirdiği her şeyi ye, aman et yemem lazım diye kendini kasma bile. Zaten annenin yaptığı yemekler sana %100 diyorum sağlıklı makrolara uyuyordur. Hatta senin bu büyüme çağında günde 100 grama kadar iyi yağlardan tüketmen lazım. Başarılar dilerim tekrardan.
Teşekkür ederim dostun.salam sosis yok.hindi füme kullanıyorum.sabah geneline 2 yumurta 45 gr ezine peynir hindi fümeli tam buğday ekmeği arasisandvic yapıyorum salam sosis fazla girmez eve.[DOUBLEPOST=1467961947][/DOUBLEPOST]Çok teseSalam sosis gibi ürünler tüketme.
Tavuk göğsü yada haftada 2 yağsız yada az yağlı kırmızı et ekleyebilirsin, bir kaç yaprak yeşillik.
Kilo almak için Gainer kullanabilirsin.
Çok teşekkür ederim abi.araştırdım vidolar falan izledim .tek sıkıntı belim.belim ince sayılır 75 ancak onun üstü göbek deliği 64 63 .yani çok orantisiz oluyoe belki zayifliktandir. Durmak yok çok teşekkür ederim güzel yorumun için .kardeşim her yönünle seni tebrik ederim,azmin'den hiç ödün verme,bir şeyleri araştırmışsın bilgin var donanımlı'sın anladığım kadarıyla,daha yaşın genç sabırlı olur ve kopmaz'san o vücudunun çok iyi işler başardığını görürsün inşallah,yolun açık olsun kardeşim![]()