16 haftada baklavalar gerçekleşebilir mi? (videolu)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan evroka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar daha önceki mesajlarımda da yazdım... çok ii beslenme programı lazım buna.... ayrıca vücudunuzun yağlanmaya yatkınlığı falan da önemli...

bakın mesala benim vucut yağlanmaya müsait değil.. yada spor yapınca çok kilo alıyorum diyenlerde var...
basit olarak olay şu..
ortalama bir insanın gereksinim duydugu klaori miktarı günlük 2500-3000 civarı.. bundan fazla alırsanız yağlanırsınız... ne kadar cok yada az yediğin değil önemli olan yediğinin kalori mikarıdır... tatlı yersin bi 3 tane deli gibi kalori alırsın.. o gibi.

ortala bir sporda 500 kalori yakarsan bu demek şudur...
3000-3500 arası günlük ihtiyac...

bunun üzerine çıukarsan kilo alırsın
altına düşersen zayıflarsın...
yada bu kalori kadar alır yağ yalarsın kilon sabit kalır...

--------------------------------
gelelim mekik olayına...

benim daha önce yazdığım gibi çok fazla mekik cekmek 1 sette 100- 150 gibi karın kaslarını güçlendirir ve fitness tarzı yağ eritirsin...

ama bunun yerine 1 sette 15-20 tekrarla 4-5 set yaparsanız hem kuvvet olayı hem baklava olayına girersiniz...

mekik çekerken videoda da var bazıları advance dediğimiz ileri düzey hareketler... bunları hemen yapmaya kasarsanız belinizi incitirsiniz haberiniz olsun...

----------------------------------------------
benim yaptğım şu anki hareketler aylık değiştiriyorum

ter mekik , düz mekik ( bunda ağırlık kullanıyorum ), yanlara dumble çalışıyorum, air bike dediğmiz olay ( bu harbi süperdir bunu tek geçerim yaniş )

toplarsam bu videodaki hareketlerin %90 nını zaten yapıyodum... zaten diğer kalan %10 luk kısında karınla ilgili değil kol omuz hareketleri falan yapıyo eleman...

şunu diyemeden geçemicem.. videodaki elaman harbi çok ii protein ile beslenmiş.. ama bana sorarsanız kesin supplement kullanmış...

2 ayda daki görüntüsüne bakarsanız imkansızdır size söyleyim...
iste bastan beri anlatmaya calıstıgım olay buydu olamaz hiç demedim ama sadece programla olmaz gerekli kardio ve beslenme lazım yani hep demek işstedigim buydu ya bn ifade edemedim yada arkadaslar anlayamadı olucaksa 2 ayda bile olur ama sadece bu programla olmaz demek istedigim buydu

çok bilindik bi soru olacak ama yağlı bi vucutta baklava olmazmı olmaz diyenler muhtemelen şunu diyecekler bölgesel olarak yağ yakılmaz tüm vucuttaki yağlar yakılır sonra karın kasları ortaya çıkar e ozaman nasıl oluyoda yağsız veya yağlı bi vucut kilo aldığında önce karından kilo alıyo
kilo alırken bölgesel yağlanma oluyoda kilo verirken bölgesel yağ yakımı neden olmuyo bende bu işi çözemedim

çok bilindik bi soru olacak ama yağlı bi vucutta baklava olmazmı olmaz diyenler muhtemelen şunu diyecekler bölgesel olarak yağ yakılmaz tüm vucuttaki yağlar yakılır sonra karın kasları ortaya çıkar e ozaman nasıl oluyoda yağsız veya yağlı bi vucut kilo aldığında önce karından kilo alıyo
kilo alırken bölgesel yağlanma oluyoda kilo verirken bölgesel yağ yakımı neden olmuyo bende bu işi çözemedim
kusura bakmada bu tür konularla forumu meşgul etme arkadaşım:)

soyle soylıyeyim elestirmek gibi olmasın sorun uzerinde kendinde dusunmemissin bence! bolgesel yaglanma olur erkek ve kadında ilk yaglanan bolgeler olur ve ilk yaglanan bolgeler vucuttan en son atılan yerlerdir cunku vucut bu bolgelerde yagı gerekli gorup tutmaya baslar ve ilk yag tutan bolgede en son yagların vucudu terkettigi bolge olur erkeklerin yaglanma bolgesi ilk olarak karın bel bogesi bayanların ise kalca arka basen bolgesi arka kol seklinde sen butun olarak zaten normaldede direk gobekten yag almassın ama en cok orası tutar yani yag alırkende butunsel olarak alırsın sen gobegin oldugu zaman derinin altıda yaglanmaya baslar

bu videodaki adamda daha tık yok ama sonunda çıkan var ya

Back
Yukarı