16 yaşında erkeğim, vücudum kız vücudu gibi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nojoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu göğüsler herkezin problemi sanırım bende 17 yaşındayım doktora gittim jınekomastı varmıdır dıye bana cok az var dedı sımdı hıcbırsey yapamayız ergenlık cagındasın 19 -20 yasına kadar kendılıgınden duzelır eger duzelmezse gelırsın kontrol ederız kafana hıc takma dedı doktor sadece elıyle kontrole ttı yag ölcumu gıbı seylere ıhtıyac duymadı yasımdan dolayı benım bır gogusum dıgerındende buyuk buda bir dert valla hem yaglı hem orantısız cok sınır bozucu kendımden ıgrenıyorum plajdakıler kım bılır neler dusunuyordur

Göğüs şişmesi ergenlikte olur.Benimde başıma gelmişti,doktora gittiğimde Cabarov'unda dediği gibi sadece eliyle göğsüme baktı ve her hangi bir sorun yok dedi.Sonra 1 ay geçti yada geçmedi kendiliğinden eski haline dönmüştü.

Sen bence iyi bir salona yazıl.Hazır yazda gelmişken spor yap,verilecek kilo yada yağın varsa ver,iyi ve sağlıklı beslenme ile yazı verimli geçir.Fazlada kafana takma kilon boyuna göre iyi.Sadece biraz fazla yağın olabilir o da zaten spor yaptıkça ve diyet yaptıkça gider...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:37 ----------

Selamlar.

Ben de uzun süre diyet yaptım.

1.80 boy 110 kiloya gelmiştim, sadece düzenli yürüyüş ve koşu yapıp 1 yılda 77 kiloya kadar düştüm. Sadece yediklerimin porsiyonunu azalttım ve abur cubur şeyleri kestim.

Kilo olarak çok denmeyecek bir rakama insemde vücudum hiç fit değil. Baya gevşedim sanki. Sporla desteklemedim diye sanırım böyle oldu.

Bu yaz finallerden sonra başlamayı düşünüyorum spora. Vücudumdaki yağ oranını azaltıp kas kütlemi arttırmak istiyorum.

Acaba nasıl bir yol izlemeliyim.
Yağ yakıcı kullanmam lazım mı ya da yediklerimde belli kısıtlamalar gidip ağırlık mı çalışıcam?

Ciddi kötü durumda bel bölgesi olsun, kollar olsun. Resmen sarkmış her yerim.

Şu anki durum;

Yardım ve yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler... thums:

Yağ oranını azaltıp kas kütleni artırmak istiyorsan hemen bir salona yazılıp spora başlaman lazım.İlk başlarda Yağ yakıcı kullanmana yada ek maddeler kullanmana gerek yok.Düzenli spor ve düzenli beslenme+dinlenme ile vücudundaki kas kütleni artırabilir,yağ oranını da azaltabilirsin...

Arkadaşlar adam zayıfım dememiş ki neden hemen kilosuna vuruyorsunuz? Göğüsleri veya kalça tarafından yakınıyor sanırım.

Kız vücudu derken ? Dolgun mu yoksa cılız mı orayı anlamadım ? :)
Eğer dolgun dersen,belki ama cılız olmana pek ihtimal veremedim. :D

Back
Yukarı