16 Yaşındayım boy sorunum var bakar mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar 16 yaşındayım 1.74 boyum var 68 kilom.
Spora başlamak istiyorum büyük ihtimal haftaya başlıcam boyumun uzamasını istiyorum yaklaşık 6 aydır uzamadım öneri söylermisiniz

Merhaba arkadaşlar 16 yaşındayım 1.74 boyum var 68 kilom.
Spora başlamak istiyorum büyük ihtimal haftaya başlıcam boyumun uzamasını istiyorum yaklaşık 6 aydır uzamadım öneri söylermisiniz

okurken konuyu 2 kere okudum acaba ben mi açtım diye tıp a tıp aynı özellikler sadece 68 değil 65 kiloyum 16 yaşındayım yani 2000 doğrumluyum sendemi 2000 lisin ??

ona göre sana epey öneri vere bilirim

Aynen kardeşim 2000 liyim

bende yaklaşık 1 yıldır araştırıyorum ve uyguluyorum internette facebookta boybuilding die bi sitede boy uzatama programı var 3 ayda 5 cm dio ben uyguladım 3 ay 2.5cm oldu bende ama program gerçekten çok zor uyku saati antreamnlar fln çok zor ama 2.5cm de olsa baya iyi
3 ay uyguladım sonra devam edemedim bi 6 ay fln ara verdim şimdi tekrar başladım 1 ay dır devam ediyorum EXTRA
keçiboynuzu tozu 1 kaşığı 1 bardak süte atıyorum her gün
ters asılma ile biri bu forumda 9 ayda 6 cm uzadım demişti gravity boots la ters asılma yapıyorum
supplement olarak hardline multivitamin + d vitamini + aol+glutamin+probiyotik+balıkyğı kullanıyorum

beslenme uyku perfect derecesinde şeker 0

gecen 3 ayda bunlar yok sade program vardı şimdi 2. dönem başlayana kadar okullarda devam edicem bakalım bu 4 ayda ne kadar uzıycam bunlarında katkısıyla 5 cm gibi hedefliyorum

şimdi kısa değiliz ama uzun da olmuyoruz ortalardayız 5 cm gelse bize çok şey artmış oluyor eminim sende 5 6 cm uzasam çook kafi dersin benim gibi

istersen sende yaptıklarımı deniye bilirsin

bende yaklaşık 1 yıldır araştırıyorum ve uyguluyorum internette facebookta boybuilding die bi sitede boy uzatama programı var 3 ayda 5 cm dio ben uyguladım 3 ay 2.5cm oldu bende ama program gerçekten çok zor uyku saati antreamnlar fln çok zor ama 2.5cm de olsa baya iyi
3 ay uyguladım sonra devam edemedim bi 6 ay fln ara verdim şimdi tekrar başladım 1 ay dır devam ediyorum EXTRA
keçiboynuzu tozu 1 kaşığı 1 bardak süte atıyorum her gün
ters asılma ile biri bu forumda 9 ayda 6 cm uzadım demişti gravity boots la ters asılma yapıyorum
supplement olarak hardline multivitamin + d vitamini + aol+glutamin+probiyotik+balıkyğı kullanıyorum

beslenme uyku perfect derecesinde şeker 0

gecen 3 ayda bunlar yok sade program vardı şimdi 2. dönem başlayana kadar okullarda devam edicem bakalım bu 4 ayda ne kadar uzıycam bunlarında katkısıyla 5 cm gibi hedefliyorum

şimdi kısa değiliz ama uzun da olmuyoruz ortalardayız 5 cm gelse bize çok şey artmış oluyor eminim sende 5 6 cm uzasam çook kafi dersin benim gibi

istersen sende yaptıklarımı deniye bilirsin
Kardeşim ilgin alakan için çok teşekkür ederim bazılarını yapamayabilirim ama uygun olanları denicem sağolasın 180-182 olsam yeterli benim için

Kardeşim ilgin alakan için çok teşekkür ederim bazılarını yapamayabilirim ama uygun olanları denicem sağolasın 180-182 olsam yeterli benim için

aynen işte bende bi 6 8 cm yeterli oluyor bize :D

herhalde 18 e kadar uzarız buda bizi 180 i geçirir sağlık lı beslenme daha hızlı ve fazla uzatuyor antreman düzenli yapılması uzamanın durmasını engelleyip azda olsa devamlı uzatmaya devam ediyor uyku 2 sinide yapıyor

hepsi birleşince güzel bi uzama oluyor bunlar benim görüşlerim yorumum kalsın
4 aysa sonra bu dediklerimle kaç cm uzadığımı yazıcam sanada başarılar BEN EMİNİM 5 6 CM UZAMAM OLUP BURAYA 180 GEÇİK ŞEKİLDE GELİCEM !

aynen işte bende bi 6 8 cm yeterli oluyor bize :D

herhalde 18 e kadar uzarız buda bizi 180 i geçirir sağlık lı beslenme daha hızlı ve fazla uzatuyor antreman düzenli yapılması uzamanın durmasını engelleyip azda olsa devamlı uzatmaya devam ediyor uyku 2 sinide yapıyor

hepsi birleşince güzel bi uzama oluyor bunlar benim görüşlerim yorumum kalsın
4 aysa sonra bu dediklerimle kaç cm uzadığımı yazıcam sanada başarılar BEN EMİNİM 5 6 CM UZAMAM OLUP BURAYA 180 GEÇİK ŞEKİLDE GELİCEM !
Bende düzenli olarak başlıcam umarım istediğimiz sonucu elde ederiz :D

başka ne olcka bro :DD

para da sıkıntı yoksa hormon iğnesi veya ameliyat

aslında en iyisi ameliyat araştır tık diye 8 cm atarsın tertemiz

bildiğim kadarı ile sıkıntısı yok hiçbir

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;
“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı