Merhaba arkadaşlar 16 yaşındayım 1.74 boyum var 68 kilom.
Spora başlamak istiyorum büyük ihtimal haftaya başlıcam boyumun uzamasını istiyorum yaklaşık 6 aydır uzamadım öneri söylermisiniz
Aynen kardeşim 2000 liyimokurken konuyu 2 kere okudum acaba ben mi açtım diye tıp a tıp aynı özellikler sadece 68 değil 65 kiloyum 16 yaşındayım yani 2000 doğrumluyum sendemi 2000 lisin ??
ona göre sana epey öneri vere bilirim
Aynen kardeşim 2000 liyim
Kardeşim ilgin alakan için çok teşekkür ederim bazılarını yapamayabilirim ama uygun olanları denicem sağolasın 180-182 olsam yeterli benim içinbende yaklaşık 1 yıldır araştırıyorum ve uyguluyorum internette facebookta boybuilding die bi sitede boy uzatama programı var 3 ayda 5 cm dio ben uyguladım 3 ay 2.5cm oldu bende ama program gerçekten çok zor uyku saati antreamnlar fln çok zor ama 2.5cm de olsa baya iyi
3 ay uyguladım sonra devam edemedim bi 6 ay fln ara verdim şimdi tekrar başladım 1 ay dır devam ediyorum EXTRA
keçiboynuzu tozu 1 kaşığı 1 bardak süte atıyorum her gün
ters asılma ile biri bu forumda 9 ayda 6 cm uzadım demişti gravity boots la ters asılma yapıyorum
supplement olarak hardline multivitamin + d vitamini + aol+glutamin+probiyotik+balıkyğı kullanıyorum
beslenme uyku perfect derecesinde şeker 0
gecen 3 ayda bunlar yok sade program vardı şimdi 2. dönem başlayana kadar okullarda devam edicem bakalım bu 4 ayda ne kadar uzıycam bunlarında katkısıyla 5 cm gibi hedefliyorum
şimdi kısa değiliz ama uzun da olmuyoruz ortalardayız 5 cm gelse bize çok şey artmış oluyor eminim sende 5 6 cm uzasam çook kafi dersin benim gibi
istersen sende yaptıklarımı deniye bilirsin
Kardeşim ilgin alakan için çok teşekkür ederim bazılarını yapamayabilirim ama uygun olanları denicem sağolasın 180-182 olsam yeterli benim için
Bende düzenli olarak başlıcam umarım istediğimiz sonucu elde ederizaynen işte bende bi 6 8 cm yeterli oluyor bize
herhalde 18 e kadar uzarız buda bizi 180 i geçirir sağlık lı beslenme daha hızlı ve fazla uzatuyor antreman düzenli yapılması uzamanın durmasını engelleyip azda olsa devamlı uzatmaya devam ediyor uyku 2 sinide yapıyor
hepsi birleşince güzel bi uzama oluyor bunlar benim görüşlerim yorumum kalsın
4 aysa sonra bu dediklerimle kaç cm uzadığımı yazıcam sanada başarılar BEN EMİNİM 5 6 CM UZAMAM OLUP BURAYA 180 GEÇİK ŞEKİLDE GELİCEM !
Bende düzenli olarak başlıcam umarım istediğimiz sonucu elde ederiz![]()