• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

16 yaş 1 senelik gelişim NATURAL

Merhaba arkadaşlar 1 senelik bir geçmişim var 1 sene içersinde supplement almadım 11. Ayda gelişmem baya durduğu için protein tozu aldım yanında kreatin ile kombin ettim sizce nasıl yorumlarımı bekliyorum (not:spor salonuna gitmeden önce sadece kol kası çalıştım daha göğüs kanat ne demek bilmiyordum biraz geride)
image.jpg

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 679
  • image.jpg
    image.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 663
Son düzenleme:
Bayağı iyi gözüküyor.Devamını dilerim..Yalnız karına biraz dikkat etsen bence daha iyi olur...Boy kilo yağ oranı kaç bu arada?

Karını en son yapıcam karına fazla önem vermiyorum ama çalışmaya başlıcam ufaktan yağ oranım 9-10 arası en son 3 ay önce ölçtürdüm 10.3 çıktı endekste normal ama şuan kilom 72 boy 1.71

Cok iyi kardesim tebrikler basladiginda kilolumuydun zayifmiydin ozellikle kol ve omuzlar gercekden super gozukuyo :/

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kilolu değildim 68 ile 70 kilo arasıydım şuan aç halim 72.7[DOUBLEPOST=1436373604][/DOUBLEPOST]Beslenmem ve çalışma programı vermiyorum herkesin vücudu farklıdır beslenmeyi herkes ayarlayabilir , çalışmamda mesela sakanlanmanızı istemem yani ben hoca değilim sonuça başka sorularınız varsa cevaplarım arkadaşlar beslenmem standart yani tüm bu işle uğraşan gibi yiyorum bundan çıkarabilirsiniz hepinizi seviyorum :)[DOUBLEPOST=1436373733][/DOUBLEPOST]Buralara gelmem disiplin sigara içki yok evde yemek yapmak var başka birşey yok gezmek yok.

Son düzenleme:
Back
Yukarı