Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
genç arkadaşım hevesini kırmak gibi olmasın ama yanlış yoldasın. kapasitenin çok çok üzerinde ağırlık kaldırmaya çalışıyorsun. bunun sana getirisi olmaz. bara 50-60 kg ağırlık tak ve düzgün tekrarlar yapmaya çalış. uzun vadeli düşün gerçekçi hedefler koy kendine. bu şekilde 20 li yaşlara geldiğinde iyi bir vücuda sahip olabilirsin.
O kiloyu Kaldırdım diye iyi birşey yaptığını sanıyorsan yazık Bu yaşta. O arkandaki hocan ise Onunda bir doktor tedavisine ihtiyacı var 16 yaşında bir çocuk genç bile sayılmaz bu kilonun altına geçirip o kiloyu kaldırtan ve buna izin veren birini Kınıyorum. Sana gelincede Yanlış Yoldasın Bu spor öyle çok ağırlık kaldırırsam daha iyi olur değil Düzenli birşeydir Vücut geliştirme Sabır işidir 220lbs ile anca Kendini sakatlar Ve vay be ben neymişim bu kiloyu kaldırdım demekten başka birşey değildir Yazık Yaşın genç. bi Sakatlık olsa bunun ceremesini ağır çekersin salonumda senin gibi 17 yaşında bir genç vardı ön kol çalışırken sürekli beline yükleniyor ve çok ağırlık yükleniyordu uyarıyor uyarıyordum kimsenin lafını takmadı bel kemiği çatladı sonunda şuan tedavi görüyor. Sağlıgının kıymetini bil Sporunu Düzgünce Yap.bench_O
Bench press mi yapıyordun yada yapıyordunuz destek veren arkadaş bile zorlandıda. 2kişi bir ağırlığı kaldırabiliyorsunuz oda zaten nizami bile değil neyse olur zamanla, gün gelir bir gün bench press yaparsın bir gün o kg olarak hesapladığının lbs sini nizami olarak calışabilirsin falan olur herşey zamanla furkan kardeş... Birileri sana dur dedikce sen anlamazsın başına birşey gelince anlarsın.
sevgili Furkan Solak, bence siz o videolardaki arkadaşın düşmanısınız. bu vidoları onun için burada yayınlayıp duruyorsunuz ve her olumsuzyorumda(ee doğal olarak) orda kahkahayı basıyorsunuz. yaptığınız bence hiç hoş değil.
Ego tatmininden başka bişey değil 110 kg sadece 3 tekrar yapacagına 80-90 kg ile 4x8 yapsan belki üstündeki hammalığı atıp vucuduna saygın olurdu
Başarılar.
arkadaş kaldırabileceğin kilodan daha fazlasını full yardımlı kaldırıp indirince noluyor anlamış değilim. 2-3 senelik sporcular ile kendini kıyaslamanın bir anlamı yok. benim gücüm şu kadar arkadaş varmı ötesi dersin olur biter.
Valla eğer 0 destek olsa helal derdim ama %35 den bile yüksek olmuş keşke nizami yapabileceğin abartı olmayan bir kg seçsen bende 16 yaşındayım bench preste 65 kg basıyorum 4*8 de ama ilerleyen zamanlarda kiloyu arttırsan daha mantıklı olur ben önümüzdeki 6 ay 90 na çıkmaya düşünmüyorum
Aslında adminlerin kilitlemesi gereken başlıkların başında bu tür bilhassa forumun genç üyelerinin atış tahtası haline geldiği konular olmalı. Genç, tecrübesiz ve henüz bilgi seviyesi yeterli düzeyde olmayan ama bir o kadar hevesli bir gencin hevesinin kırılması söz konusu. Zaten iyi niyetli şekilde uyarı yapacak üyeler gerekenleri yazmış. Daha fazla hedef tahtasında tutup, üyeleri yeni espriler üretmeye zorlamanın bir manası olmasa gerek.
komik bir durum yok bence..hemen hemen her yeni başlayanda olan bir ego sorunu bu..aslında bizlerde böyle tecrübe kazandık ama ucuz atlattık..bence sen bizleri dinle ve o yollardan geçme..ge-li-şe-mez-sin..
schwarzxxxl çok doğru söylemiş kendinin 6 tekrar kaldıracağı 70-80 kg seni çok daha fazla geliştirir..
profesyoneller bile "leave your ego at the door " derler..yani salona girince egonu kapıda bırakacaksın..yoksa övünecek bir vücudunun bile olamaz..
buarada bence güçlüsün..partnerin yardımcı bile olsa bu güçlü olduğunu değiştirmez..o cüssede biri zaten senden 40kg alamaz o açıda..vg.ciler arada az tekrar denerler ama daha iyi gelişmek için nizami 2-3 tekrar yaparlar..ve bunu yapanlar yılların vg.cileridir..senin yaşında daha uzun süre bu tip denemelere ihtiyacın bence yok..