• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

16 yaş 7 aylık ev çalışması

2.5 ay öncede bir konum vardı orada mesajımı editliyemediğim için yeni bir konu açtım ;

bunlarda 2.5 ay sonra çekilmiş resimlerim ben z bar ve bir çift dumbell ile çalışıyorum kilolarımda büyük bir artış gördüm göğüsler 12 kg den 25 kg ye arttı omuzlar 8 kg den 15 kg ye arttı kanatı 13 ile çalışırken şu an 20 kg ile çalışıyorum

Omuz ölçüm 126 cm ye ulaştı belimide kalınlaştırdığımı düşünüyorum 1 cm de boyum arttı :) 4 ay sonra 17 yaşıma giricem o zamana kadar çok daha iyi bir vücud hedefliyorum neyse resimlere geçelim

Bazı arkadaşlarımızın konularını incelediğimde sıcak resimler yüklediklerini gördüm benim resimlerim soğuk çekilmiştir (2günlük dinlenme süreci) sıcak resimlerin yorumları yanıltacağını düşündüğüm için yüklemedim

Boy 182 kilo 80 Cam0Pic12-03-15_17.47.34.jpg

Cam0Pic12-03-15_17.47.39.jpg

Cam0Pic12-03-15_17.47.57.jpg

Cam0Pic12-03-15_17.48.19.jpg

Cam0Pic12-03-15_17.49.17.jpg

Cam0Pic12-03-15_17.49.29.jpg

Cam0Pic12-03-15_17.49.57.jpg

Cam0Pic12-03-15_17.50.15.jpg

Arkadaşlar ben basketbol oyuncusuyum 6 yıllık bir basketbol hayatım var yani çalışmaya başlamadan öncede gayet fit bir vücudum geniş omuzlarım vardı
sizce nerelere odaklanmam gerekiyor belimi daha nasıl kalınlaştırabilirim o kadar iyi beslendim ki dakikaların hesabını yaptım beslenirken 80 kg ye çıktım fakat bel çok kalınlaşmadı dahada kalınlaşmasını beklerdim 2.5 ayda ben

Öncelikle seni azminden dolayı tebrik ediyorum. Evde çalışarak çok iyi bir vücut elde etmişsin. Sırt pozu da olsaydı iyi olabilirdi :) Bide kol ölçüsünü filanda ekleyebilirsin göğüsler çok iyi olmuş salonda çalışıp ta böyle göğüse sahip olamayan çok insan var. Kolay gelsin :)

ya bilader harbi güzel yapmıssın prog. paylaşırmısın ?

Çok iyi bir gelişim, 4 aylık konunuda biliyorum çok iyi yol katetmişsin , yalnız şu bel kalınlaştırma olayını bence artık bırak, insanların elde etmek için dua ettiği ince beli sen istemiyorsun, şu vücudun ince bel ile estetikliğine bak, bence elindekilerin değerini bil, ayrıca hacim alırken yağlanmamışsın bu çok iyi
Bu arada yanlış anlaşılmasın son resimde sol altta kapıya asılı, senin değil umarım :)

Çok iyi bir gelişim, 4 aylık konunuda biliyorum çok iyi yol katetmişsin , yalnız şu bel kalınlaştırma olayını bence artık bırak, insanların elde etmek için dua ettiği ince beli sen istemiyorsun, şu vücudun ince bel ile estetikliğine bak, bence elindekilerin değerini bil, ayrıca hacim alırken yağlanmamışsın bu çok iyi
Bu arada yanlış anlaşılmasın son resimde sol altta kapıya asılı, senin değil umarım :)

ayrıntılara takılmaa a32 :lol::lol:

tamamen Allah vergisi doğuştan iyi bir vücudun var kardeşim abartılı bir vücut istemiyorsan bu halin iyi ha yok biraz daha gelişmek istiyorum diyosan kol çalışman lazım özellikle ön kol bölgesine bileklerde dahil önem vermen gerekir diye düşünüyorum

Gelişimi görmek için ilk halinizi görmek lazım ama vücut güzel. Basketbol kariyeri size kaliteli bir alt yapı bırakmış. Boyunuzun kısa olmaması vücudunuzu daha estetik göstermiş. Eksik yerlerimi belirtin demişsiniz. Ben genel olarak baktığımda Trapezin en eksik yer olduğunu ardından da üst göğüste eksik olduğunu düşünüyorum. Arka poz eksik o yüzden kanat ve bel kası yorumu yapamayacağım. Tricepslerde net gözükmüyor. Oblikler ve karın kaslarının yanında alt karındaki 5 ve 6. kaslar da belirgin. Yan omuz iyi gelişmiş. Ön omuzda biraz küçük. Genel olarak incline press ve fly hareketleriyle barbell ve dumbell shrug hareketlerine önem vermenizi önereceğim.

göğüs ve omuz programını yazarsan sevınırım

Başarılı gelişim.Tebrik eder , yolunuzda başarılar dilerim.

Teşekkür ediyorum daha ayrıntılı resimler yüklüyeceğim (sırt pozu vs) en yakın zamanda bu arada bir arkadaş nasıl sırt kanat çalıştığımı sormuş ben hiç barfiks çekmedim şınav çeşitleriyle sırtımın şeklini koruyorum kanat içinde dumbell ile yapılan bir harekt var ismini bilmiyorum onu uyguluyorum baya etki ediyor

Bugun salonda ilk idmanımı çıkardım kötü bir sakatlık geçirmiştim 20 gündür idman yapamıyordum doğru dürüst, salon ilk günden baya yararlı olucağını gösterdi bana 3 ay sonra salonun etkilerinide paylaşıcam sizinle :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:20 ----------

20 gün boyunca yattığım için yağ oranım 100.17 ye kadar fırlamış fakat ilginç olan hiç yağlı gözükmemem hala karın kasları duruyor şaşırtıcı geldi bana omuzlarım 1 cm ölçü kaybetmiş 125 çıktı

Öncelikle herkeze selamlar. Sorduğun soruya yanıt olur mu bilmem ama şuan kilona rağmen belin olağan üstü ince ve bu sana iyi bir estetik kazandırır. Bnm düşüncem sakın kalınlaştırma belini benmde kilom şuan 68 boyum 1.82 belim aşırı ince ama kanat ve omuz çalışınca bende fark ettim ki olağan üstü bir görüntü oluyor. Tavsiyem biraz kola ağırlık vermen çünkü üst vücudun yerine oturmuş ve basketbol oyuncususun fakat alt tarafının zayıf olduğunu düşünüyorum(fotoları görmesemde)Kalf ve baldır çalışman senin yararına olabilir .

Back
Yukarı