16 yaş için yemek ve antrenman programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Heracles
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeni başlayanlar +14 başlığına yazmışımtım , cevap alamadım , bu başlığı açtım

öncelikle bilgiler : şubatta 16 yaşıma giriyorum boyum 1,70 . 50-60 kilo arasındayım.

bunlar da ölçülerim : önkol : 25 pazu : 27 göğüs çevrem : 89 bel : 70 cm

3 kg lık dumbell larım var

hem vücudumu geliştirmek hemde kilo almak istiyorum

bu konuda sizden yardım talep ediyorum (amma resmi konuştum )

bu işi bilenlerle bi program hazırlayalım diyorum , ne yiyip ne içicem , hangi hareketleri yapıcam , yardımcı olun

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:08 ----------

niye diğer başlıklara yazmadın diyebilirsiniz

herkesin vücudu farklı abi

bende senin yaşındayım diyebiliriz eğer evde yapacağım diyorsan 3 kg bence az gelir ama hayır bu şu an bile ağır diyorsan bir süre öyle çalış antrenman hareketleri bölümünde 2 dumbell ile yapılacak tüm hareketler mevcut ma spor salonuna yazılabilirim diyorsan zaten ordaki hocan senin için en iyisini uygulayacaktır, ama evde yapıcam dersen ve 3 kg hafifse gidersin bir mağazaya eline alırsın daha yüksek alırsın bir iki indir kaldır en uygun geleni al derim ve birde şöyle bir durum var mesela ben ilk başladığımda 5kg ile kollarımı falan çalıştırıyordum ama omuzlara 5 kg ağır geliyordu 3 kg ilede bu yana açış göğüs falan gibi egzersizleri yapıyordum, yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana...

Back
Yukarı