• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

16 yas 1 senelik calısma 58-77 kg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaankar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaankar

Üye
Bu sporu tam 1 senedir yapıyorum basladıgımda 1.72cm 58 kgdum simdi ise 1.73 77 kgyum.optimum ve nitrotech kullandım suana kadar
1 senelik vucut gelistime 77 kg sadece kol olcumu biliyorum 38 cm ilk basladıgımda 28 cmdi
1622677_275054645991575_2130541967_n.jpg 1511071_671256229604250_1605360612_n.jpg
5 AYLIK GELİŞME 63 KİLO FİLANIM
1.jpg 3.jpg
2 aylık gelişme 58 kilo
2.jpg

Son düzenleme:
kardeşim inanılmaz kilo artışı olmus kilo olarak çok başarılı çok çok fazla yaglanmamıssın belin ince omzun geniş bunun avantajını kullanmalısın ama yağ yakman lazım şuan.ayrıca omuz kanat gelişimi iyi belin verdigin incelikle güzel gözüküyor fakat gögüs ve sırt boş gibi özellikle trapezi biraz daha doldurman lazım sırta önem ver gögüsle birlikde yag yakına git cok guzel bir vücudun olur 72 73 kg civarında :)

oncelikle yorumun icin tesekkurler kardesim gögüse verdigim onemi hic bir bolgeye vermiyorum acıkcası :D ama gogus genetigim heralde omuz ve kanat kadar iyi degil cok az gelişiyo yag yakımına girip karını cıkarmak isterim ama malum okul var diyeti tam basarabilirmiyim diye supeliyim onun icin girermiyim girmezmiyim bilemem. @TTTT

kardeşim tebrikler.özellikle sırt çok iyi olmuş,bu kadar kiloyuda yağsız alman güzel.beslenme programını yazabilirmisin

beslenme programım genellikle bitkisel protein agırlıklı
SABAH 7.30
kalkar kalkmaz whey protein kullanıyordum eskiden suan ara verdir
4 Yumurta
4-5 Zeytin
peynir
bal
reçel
Ara ogun 10.00
8-10 badem
8-10 fındık
Ogle 12.30
Yemekhanede ne cıkarsa genelikle sunlar cıkar
corba,hosaf,ayran,yogurt
kuru fasulte,nohut,bezelye,tavuk sote
pilav,bulgur pilavı
ontremandan once 17.00
corba
bitkisel protein genelikle
pilav
antremandan sonra 18.00
whey protein kullanıyorum eskiden suan ara verdim
Eve geldigimde 18.30
corba
tavuk sote
pilav
Gece yatarken 10.00 - 10.30
1 bardak sut

Her ogunde 1 dilim ekmek yerim bu programı 5-6 aydan sonra yaptım zaten ondan oncesinde pek bir verim alamadım ondan sonraki aylarda düzenli beslenip , düzenli antreman yaptım @brs0

Guzel gelişim,tebrik ederim kardeşim ! Bi iki sorum olcak ! Bacak çalıştırıyor musun? Protein tozu hariç başka supplement kullandın mı hiç?

bacagımda bir sorun yuzunden calısamıyorum ama bu haftadan sonra girmeyi dusunuyorum supplement olarak birde xpro 5000 amino kullandım

tesekkurler omuza 3x10 girip 4 hareket giriyorum

Overhead Press
Wide Grip Upright Row
Front Dumbbell Raise
Behind The Neck Press

Back
Yukarı