Furkan Aktaş
Üye
Merhabalar yaşım 17 boyum 185 kilom 76 şuan bulk dönemindeyim haftada 2 gün spor yapıyor neden diye sorarsanız üniversite sınavım var önceliğim okul...
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Merhabalar yaşım 17 boyum 185 kilom 76 şuan bulk dönemindeyim haftada 2 gün spor yapıyor neden diye sorarsanız üniversite sınavım var önceliğim okul...
Neden yanlış anliyim ki bende farkındayım bunun onlar yaklaşık değer ve atletikte ölçüldü normal ölçümde 9-10 çıkıyor zatenYanlış anlamada yağ ölçümün doğru değil en az 12-13 yağ oranın.
Bazıları alınabilir veya kabul etmeyebilir onun için söyledim yaşına göre gayet iyi kardeşim vücudun.Neden yanlış anliyim ki bende farkındayım bunun onlar yaklaşık değer ve atletikte ölçüldü normal ölçümde 9-10 çıkıyor zaten
Teşekkür ettim iyi sporlarBazıları alınabilir veya kabul etmeyebilir onun için söyledim yaşına göre gayet iyi kardeşim vücudun.
aynen çok şaşırdımYanlış anlamada yağ ölçümün doğru değil en az 12-13 yağ oranın.
aynen çok şaşırdım
Eyvallah hocam da helallik hic biseyim yok henüzHelal olsun...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Millet " 1 aylık gelişimim" diye konu açmış.Eyvallah hocam da helallik hic biseyim yok henüz![]()
Teşekkür ederim hocam o zaman eyvallahMillet " 1 aylık gelişimim" diye konu açmış.
Seni o yüzden takdir ettim. Vücudun da çok iyi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evde ağırlık setin vs. yoksa mekik, şınav, barfiks programı oluşturup boş bunları da kucağına, sırtına, bacaklarının arasına ağırlıklı alarak yapabilirsin. Bu arada bence kalori alımını iyi ayarlaman lazım çünkü olması gerekenden fazla alırsan antrenman tempon düştüğü için yağlanabilirsin.Okul sebeplerimden dolayı antrenmanı 1 e indirmek zorundayım önerisi olan var mı çalışmayla ilgili
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Eğer ygsye falan hazırlanıyosan komple bırakmanı öneririm hedefin yüksekse yani, he eğer sınav senen falan değilse ve gidemiyorsan en fazla ne olabilir de gidemezsin diye düşünürümOkul sebeplerimden dolayı antrenmanı 1 e indirmek zorundayım önerisi olan var mı çalışmayla ilgili
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Hedef yıldız teknik...Eğer ygsye falan hazırlanıyosan komple bırakmanı öneririm hedefin yüksekse yani, he eğer sınav senen falan değilse ve gidemiyorsan en fazla ne olabilir de gidemezsin diye düşünürüm
Neden bırakıyor?? Hedefinin yüksek olmasıyla spora ara vermek konusunda Nasıl bir bağ kurabiliyorsunuz,bence bu mantıkla hareket edilmemeli,isterse sporunu da yapar dersini de çalışır her şey kendine inanmak da bitiyorEğer ygsye falan hazırlanıyosan komple bırakmanı öneririm hedefin yüksekse yani, he eğer sınav senen falan değilse ve gidemiyorsan en fazla ne olabilir de gidemezsin diye düşünürüm
Öyle bir şey yok ben sınava girdim tıp okuyorum şuan sanıyor musunuz bu sınav normal bir maraton, her şey toz pembe isteyen sporunu da yapar dersini de çalışır diye bişey yok, çalışır ama 30bininci olur ilk 5bine giremez, bu spor zaten tamamiyle vakit alıyor çocuk bir mesafe katetmek istiyorsa 2-3 saatte hadi olmadı 4 saatte bir beslenmeli bu yemeği hazırlaması da var, çocuk dersin başında 1.5 saatten fazla kalamayacak böyle bir dünya var mı sanıyorsunuz.[DOUBLEPOST=1480520292][/DOUBLEPOST]Neden bırakıyor?? Hedefinin yüksek olmasıyla spora ara vermek konusunda Nasıl bir bağ kurabiliyorsunuz,bence bu mantıkla hareket edilmemeli,isterse sporunu da yapar dersini de çalışır her şey kendine inanmak da bitiyor
Demek istediğim şey, bir sene spor yapmasa hiçbir şey kaybetmez ama spor yüzünden alacağından daha az puan alsa çok şey kaybedebilir. Bu işin son aylarında zaten tempo çok yüksek oluyor günde 2 denemeye girilen zamanlar oluyor, bunu aynı yarışmaya hazırlanan sporcu gibi düşünebilirsin, adam hem vucut geliştirme yarışmasına hazırlansın hem de boks yapsın böyle bişey yok tepeye oynuyorsan odaklanıcaksınÖyle bir şey yok ben sınava girdim tıp okuyorum şuan sanıyor musunuz bu sınav normal bir maraton, her şey toz pembe isteyen sporunu da yapar dersini de çalışır diye bişey yok, çalışır ama 30bininci olur ilk 5bine giremez, bu spor zaten tamamiyle vakit alıyor çocuk bir mesafe katetmek istiyorsa 2-3 saatte hadi olmadı 4 saatte bir beslenmeli bu yemeği hazırlaması da var, çocuk dersin başında 1.5 saatten fazla kalamayacak böyle bir dünya var mı sanıyorsunuz.