• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

17 yaşınd 5 aydır spor yapıyorum Bir sorunum var gibi araştırdım jinekomasti heralde bilgisi olanlar

20150721_124728.jpg
20150721_124710.jpg
1437472337436.jpg
İşte son fotoğrafları m böyle yeni çektim özellikle Göğüs bölgemi çektim ki rahat anlaşılır olsun lütfen bilgisi olanlar yazsın kafayı yiyeceğim evde

5 Aylık güzel bir şekilde başlangıç yapmışsın jinekomati olduğunu düşünmüyorum şahsen egzersizlerine devam et başarılar ;)
Çok teşekkür ederim saol görüşün için devam edeceğim :)[DOUBLEPOST=1437674217][/DOUBLEPOST]
monitörü yan çevirerek bakmak zorunda kaldım. :D arkadaşların dediği gibi jinekomasti yok.
Cevap Verdiğin için teşekkür ederim rahatladim valla saol ;)[DOUBLEPOST=1437674336][/DOUBLEPOST]
Dert etme kardeşim gayet iyi durumdasın. sen bir jinekomasti yaz ve arat karşına neler çıkacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk
çok saol ya baktım çok kötü şeyler var jinekomasti ile

Son düzenleme:
Kardeşim bu anatomik yapındır. Okuduğun herşeyi kendinde canlandırma. Birşeyin yok çalışmana devam et

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back
Yukarı