17 yaşındayım mma de başarılı olabilirmiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence MMA de başarılı olmak derken bize ne kast ettiğini başarılı kriterlerinin senin için neler olduğunu bize daha iyi açıklamalısın. Bu işi meslek olarak yapıp para kazanmak mı istiyorsun yoksa iyi bir mma ci mi olmak istiyorsun ağır sikletmi olmak istiyorsun vs. vs.[DOUBLEPOST=1400012061][/DOUBLEPOST]Bence herkes herşeyi başara bilir ama 160 boyunda 50 kilo birinin mma de ağırsiklet şampiyonu olmasıda beklenemez

artik iyice furya oldu filmler sayesinde bu mma :D mma da iyi olmak istiyorsan bir dovus sanatini cok iyi bilmen verekir ve bu isi yapmak istiyorsan ve istanbuldaysan sana onerebilecegim yerler var anadolu yakasinda murat kazgana gidebilirsin gayrettepe tarafinda ertan balaban var gerci adami itici buldum kanim isinmadi ama neyse

malesef istanbulda oturdugum ve bu isi turkiye de gercek anlamda yapan kisiler bunlar oldugu icin irtibattaydim neredeyse cogu mma dersi veriyorum diyen yer fason. yumruk atma temelini kuvvetlendirmek icin boxa gidebilirsin veya muaythai + yer guresi icinse bjj ogrenebilirsin

BJJ istiyorsan Batıkent ARES GYM' i önerebilirim Batıkentte gimsanın karşısında hukukçular sitesinin içinde. Eski adı İlter Türkmen Demirci var. Salon sahibi ve orada hoca

Dostum Evren Ayyıldız ile iletişime geçmeyi deneyebilirsin facebook üzerinden. Profil resminde sırtı dönük mavi t-shirt giyiyor t-shirt' un üzerinde global yazıyor. O sana yardımcı olabilir online olduğu anda. BJJ derslerini o veriyor zaten batıkentteki salondada. Başka bir yerde daha ders veriyordu yanlış hatırlamıyor isem. Facebook üzerinden iletişime geç yardımcı olabileceğine inanıyorum.

daha önce bir spor geçmişin yoksa iyi bir mma ci olamazsın maalesef şöyle düşün aklını güreşmeye mi vereceksin yumruk atmaya mı yoksa tekme atmaya mı hangi birini öğreneceksin tek seferde daha önce misal güreş yapmış olsan güreş ve üstüne biraz yumruk tekme katarak mma yapabilirsin ama spor geçmişi olmadan mma başlaman uygun olmaz kimse uygun görmüyor. yani aklın almaz hepsini tek seferde dikkatini hangi birine vereceğini şaşırırsın ve hiçbirinde ustalaşamazsın ne strike ve grapling

mma sporu yapanların çoğunun kick box geçmişi var örneğin gina carano gibi önce kick boks yada boks ile başlayıp daha sonra mma sporuna geçmeni tavsiye ederim

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-24'e aykırı başlık açmak!

Madde 24- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmış mıdır?
*Ölçülerime göre beslenme ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi?
*Bu vücut için hangi supplementları kullanmalıyım? .... vb..
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı