17 Yaşındayım Suplement Kullanmamı Önerirmisiniz?

Öncelikle spora 8-9 aydan sonra yeniden başladım ve başlayalı 3 ay oldu bu süre zarfında antremanlarım saat 21.00 civarı bittiğinden yemek yiyip uyumak zorunda kalıyodum. Bu durumda uykudan verim alamama, yeterli beslenememe gibi problemlere yol açıyodu. Hardline'ın bahar kampanyasını görünce (ee malum fiyatta iyi) whey promosyonunu alıp denemeye karar verdim. Bu konu hakkında görüşlerinizi değerlendirdikten sonra ürünü sipariş verip vermeyeceğime karar vereceğim.
Size Sorum şu yaşım tehlike arz eder mi ?
Not: Promosyon =2,3 Whey+ Glutamine+Chromium Picolatine

Teşekkürler..

kilo ? boy oranlarını da yazarsan ve nasıl bi vücut istedigini daha iyi hallederiz :D

Boy 1.83 Kilo 63 Yağ oranı %4.9 Kilom az fakat vücudum atletik birazda hacim elde etsem iyi olucak; ama asıl sorum bu yaşta SUPLEMENT kullanırsam karaciğere, böbreklere zararı olurmu? Fazla yüklenmekten korkuyorum ama suplementsizde yeterli verimi alamıyorum; çünkü antremanı ancak akşam 10 gibi bitirmiş oluyorum yemek yiyip uyuyana kadar saat 12 falan oluyo. Sabah zaten 6.00 da kalkıyorum ve uykum bölünüyo (çoğu zaman) çünkü yatmadan önce yemek+süt gaz yapıyo. İnanın okulda ilk 3 ders uyuyorum yada zor tutuyorum kendimi. Antreman vaktimide okuldan dolayı değiştiremiyorum. Sizce ne yapmalıyım ?

Ben de 17 yaşındayım ve kilo almak istiyorum hem yağ hem kas olarak. Protein tozu mu gainer mi kullanmalıyım.

Maddi durumun iyiyse kullanabilirsin ben kullanmadım fakat kullananlar memnun forumda, bunun dışında hardline progainerın da olumlu sonuç verdiğini okudum fiyat/performans ikiside uygun senin seçimine kalmış bişey deneme yanılma yoluyla hangisinin iyi olduğuna sen karar vericeksinthums:

Back
Yukarı