• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

17 Yaş 1.87 boy 67 kiLo__Düzensiz ev çalısması

Ewt resimler bunlar.Kol kaslarımın iyi olduğunu düşünüyorum.Omuzlarımı genişletmek istiyorum neler yapabilirim?

Ve kanatları geliştirirsem ii olcak gibi.Karın kaslarımda biraz şekil bozuklugu oldu.Baya barfix cekiorum.Belki onun yüzündendir.

= =
= =
= = şeklinde olması gerekirken

( ) ( ) bunun gibi duruyor. ve sağ taraftakiler ile son taraftakiler aynı hizada değil :S
( ) ( )
( ) ( )

Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleme:
kol kaslarının iyi olmadıgını düsünerek basla bence bide salona gitmiyosan salona yazıl ve 3 ay boyunca belli bi programa baglı calısmalar yap evde düzensiz bi calısmayla yapabileecegin bunun üstüne zor cıkar

yani iyi derken kiloma ve diğer kas gruplarına göre.öss hazırlandığım için pek vakit bulamam salona.Evde daha ii çalısmak için önerileriniz varmı? ama öss den sonra ciddi ciddi bu spora vericem kendimi

Forumda evde calısma programı mevcut..Arama yaparak bulabılırsın..Ve forumuda bol bol okumalısın bence..

öss var salonda calışamam diyorsn, ewde calstğn ne? günde 1- 1.5 saat alır yne ayrıca salondada farklı deil 1- 1.5 saat ee farkı göremedim ben öss bir bahane olamaz aksine tüm sporlar iyidir vücutta pozitif enerji tutar buda sınav için iyi olur, benmde seneye öss var fakat çalışıyorum salonda 5.ayıma giricem öss yede calısıyorum body mede , evde calışma ile bi sporda bi iş yapamazsn

Kol kasların aslında hiç fena değil. Ben 16 yaşındayım, 186 boyunda 83 kiloyum. (profil resmi) Doğrusunu söylemek gerekirse yaşına bakarsak aslında yaş grubundaki hemen hemen herkesten üstün konumdasın. Öss'den sonra da bence daha ciddi çalışarak kendini geliştirebilirsin. Ben eve aldığım aletle (Voit VT 1100) spor salonuna gitmeden evde çalışıyorum yoksa gerçekten dediğin gibi dersler konusunda pek olumlu olmuyor. :) Ancak beni şaşırtan çok zayıf olmana rağmen karın kaslarının belirgin olmaması oldu. Hiç karın çalışmıyor musun yoksa ben mi yanılıyorum?

Scoobz
Dostm günlük 1- 1,5 saatlik bos zamanım olsa emin ol giderim salona

Sadece gece yatmadan önce belli hareketleri 1 set yapıp yatıyorum.

Ewt karın kaslarımı br türlü toparlıyamadım :S aslında mekik çekmiodm.Yavas yavas mekik ve kanat+sırt çalışmaya basladım.Kollarımın bnde kiloma göre iyi oldugunu düşünüyorum yorumun için teşekkürler.

ha evde yaptıgımda 30 şınav 1 set
50 mekik
20-25 barfix
Ve birazda dumbell ile kol ve sırt+kanat çalışması.

sporu sevmek yeterli. sıtedeki temel egzersizleri dıkkate almalısın. ayarlanabılır 2 dambılın olmalı ve ağırlıkları zamanala arrtırmalısınnn..

Back
Yukarı