• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

17 yaş yaklaşık 1 senelik çalışma.

Bu arkadaşın kolu 40 vardır.Nerden anladın diye soracak olursanız;arkadaşın üyeliği 2006 yılına ait...

Arkdaşımız henüz çok genç. Heleki vücuda da fena sayılmaz. Sizin tebrik edip eksik yerini söyleceginize herkes kol ölçüsüne takmış durumda bu yüzden sporcu çıkaramıyoruz.Biraz hassas olmaya davet ediyorum arkadaşlarımızı. Tebrik ederim kardeşim böyle devam edersen istedigine ulaşacaksın buna inanıyorum.

arkadaşlar sırf resimle adamın kolunu nasıl anlayabiliyorsunuzki? benim kollarım 38 geliyor resimlerde 41-42 gibi diyorlar hacimli görünüm yanılmasına düşüyorsunuz hep. Olabilir ben ne kollar gördüm 40 yoktur dediğim 47 çıkan :)

Resimlere gelince, Bende 17 yaşımda 1 seneliktim ama bundan daha iyiydim programın ve beslenmen yetersiz sanırım.

Arkadas kendide demis zaten pek ölçümlere takılmam diye demekki 36 cm falan çıkmış düz hesap 40 diyim demiştir nasıl olsa 4-5 cm den ne olacak deme :D

gelısım fena degıl daha ıyısıde olabılırdı kol ölçüsünü tekrar bır gozden gecır beslenmen pek ıyı degıl sanırım

ya 40 olabilir ama yag var kolunda sıkı değil

176 cm boya 40 cm kol, kollar araba tekerleği gibi durur ;) foto yanılması demeyein lütfen. Ölçüler e bakmakasızın iyi bir vücut iyi bir gelişim thums:

adam konusunda 2 msj atmış gitmiş, millet hala kol 40 cm olurmu olmaz mı onu tartışıyor. boşverin ya bırakın adamın kolu 40 cm olsun...

Back
Yukarı