• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

174 boy 71kg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kellar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kellar

Üye
2008 eylülde bbe başladım.4 ay salona gittim.Vaktim olmadıgı için salonu biraktim.Sonraki 3 ay sadece evde mekik çektim.Son 4 aydır da evde barlı dumble larla çalışıyorum.1 hafta önce de tekrar salona yazıldım.

Kol 34cm. Yaş 19. Kilo:71 Boy:1,74 (başlıkta belirttiğim gibi)

Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.Yiyip şişip definasyon mu yapmalıyım.Sizce kilo alıcaksam bu ne kadarlık zaman dilimini kaplamalı ve sınırı ne kadar olmalıdır.85 kg yeterli bir sayı mı mesela? Ve şunu da belirtmemde fayda var.Sporda ilk başladığımda kol 32 cmydi.Çok ilerleme kaydettiğimi söyleyemem.Arasıra moralim bozulmadı da değil.Azimle devam ediyorum amaartık gözle görülür somut sonuçlar elde etmek istiyorum.Zamanla olucak inşAllah. (Önerilerinizi bekliyorum )
bench_O Şimdiden sağolun!

Eklentiler

• dsc01627o.jpg
    dsc01627o.jpg
    130,7 KB · Görüntüleme: 858
  • dsc01629a.jpg
    dsc01629a.jpg
    140,8 KB · Görüntüleme: 887
  • dsc01631dd.jpg
    dsc01631dd.jpg
    146,8 KB · Görüntüleme: 809
  • dsc01633s.jpg
    dsc01633s.jpg
    127,5 KB · Görüntüleme: 1.017
2 ayda bir fotoları ekliyicem.Madem kimseden öneri gelmedi , ben kendi düşündüğüm tarzda haraket edip,biraz şişicem.
Yeni fotolarda görüşürmek üzere...

benim görüşüm ,yeni başlayan birisinin en az 1,5- 2 yıl bulk prensiplerine uygun beslenerek ve çalışarak elde edebildiği kadar kas kütlesi elde etmek için çalışması.definisyonu falan şimdilik aklından bile geçirme, 85 kg yeterlimi sorusuna gelince bunu senin nasıl beslendiğin ve elde ettiğin hacmin ne kadarının yağ, ne kadarının kas kütlesi olacağı belirler,şimdilik bol bol kaliteli karbonhidrat ve protein tüket,ağır çalış,gerisini de zamana bırak,kolay gelsin...

göğüs resmi vericem yakında.Benim göğüs yapım şişmeye müsaitmiş gibime gelmiyo.Resimlerde görünce daha iyi olacak...! 71 kilo birinde ben su ana kadar belirgin açık kanat hiç görmedim... =)
Ama bende göğüs olmadığı doğru.Evde ne kadar göğüs yapabilirim ki zaten.(uzun bar bile yok,bench press dahi yapamıyorum,tek şınavla da olmaz o iş )Salona daha yeni yazıldım.
Önceden yağlanmayayım diye iyi beslenmiyodum ama gelişmede olmuyordu.Şimdi aksine aç olmasam dahi ihtiyaç çerçevesinde bulk döneminin icap ettiği üzere hat safhada besleniyorum.Gelişmeleri gözlemlediğim gibi yukardaki mesajımda da belittiğim üzere 2 ayda bir resimleri uplaod etmeye devam edeceğim.

lütfen kurallar gereği uygun resimler temin ettiğinizde başlığınızın açılması için başvurunuz..kilit!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı