180 günde değişim yaşanabilir mi?

İyi günler arkadaşlar. 24 yaşında 1.78 boy ve 89 kiloyum. Bundan 2 ay önce 105 kiloydum ek besinlerle herbalife tarzında zayıflama yaşadım. Kilomda hala fazlalıklar var, ama artık bu tarzda değil de ağırlık çalışarak kilo vermek ve fit bir vücuda kavuşmak isriyorum. Fit bir görünümden kastım karın kasları ve adonis gibi oluşumlar değil, ama 180 günde benim kilomda biri içün daha net görüntü yakalanabiliyorsa öğrenmek isterinm. Sormak istediğim soru şu 180 gün içerisinde belirtilen kilom ile hem zayıflayıp hem de fit bit görüntüye kabvuşabilir miyim? Kollarda belirgin bir görüntü, göğüs kısmında belirgin bir değişim. Eğer yapılabilirse ne gibi yöntemler ne gibi ek gıdalar tüketilmesi gerekmektedir. Cevaplarınızı sabırsızlıkla beklemekteyim. Teşekkürler iyi günler :)

ben 2 aydır bodybuilding yapıyorum çok fark oldu bununla ilgili bir konuda açıcam beslenmeyide evde ne çıakrsa onu yiyerek yapıyorum tabi daha önceden sporcu altyapım vardı 1 sene kickboks yani genetiğin iyiyse iyi çalışıp iyi beslenip iyi uyursan çok rahat olur ki benim 6 ayda türkiye 7. si olan tanıdıklarım var

Tabiki her şey sende bitiyo. Beslenmene uykuna ve dinlenmene önem verirsen 6 ayda ciddi bi yere gelebilirsin. Before-after bölümü var oraya bi bak istersen moral verebilir

tabiki yaşanabilir hem de şaşırırsınız alacağınız sonuca.herbalife vs ürünler ve üründen daha çok o ürünlerin kullanılış şekli sağlık açısından tam bir fiyasko,sağlık katili.ufak bir kalori açığıyla ilerleyip herhangi bir fullbody ya da 5x5 türevi istediğiniz sonucu verecektir.aç kalarak kısa sürede verilen 10 kilo ile daha uzun dönemde spor yaparak ve beslenmeye dikkat ederek verilen 10 kilo arasında dağlar kadar fark olacaktır,kaçınılmaz.ben sizin yerinize olsam 6 ay dediniz ya o 6 ayda 80kg civarlarını hedeflerim,salonda da ağırlıklarımı düzenli olarak artırmaya bakarım.

Back
Yukarı