• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

180cm--70kg suplementsiz tozsuz ev çalışması

Öncelikle merhaba.Yaklaşık 20 yaşındayım. 2,5 yıl önce zayıflığımdan dolayı bu spora başladım. Evde şınav mekik ve diğer hareketlerle çalıştım. Salona yazılmadım.
Protein tozu ve suplement kullanmadım. Biryerden tek dumbell buldum onunla çalıştım. 1,5 - yıl yediklerime hiç dikkat etmedim. 1 yıl ara verdim ve vücudum yağlanmaya başlayınca tekrar başladım 1 - 2 aydır beslenmeme dikkat ediyorum. Barfiks çubuğu aldım. Bacak ve kalçada biraz da göbekte yağlanma var. Definasyon mu yapmalıyım ? Şuan karbonhidratı azalttım 100 gr geçmiyor. Protein 70 -100 gr arası. Yağ da 70 gr geçmiyor. Beslenme ve egzersiz olarak nasıl bir yol izlemeliyim ? Yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• 20180501_160743.jpg
    20180501_160743.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 1.630
  • Screenshot_2018-05-01-16-18-05.png
    Screenshot_2018-05-01-16-18-05.png
    345,7 KB · Görüntüleme: 1.725
  • Screenshot_2018-05-02-12-55-59.png
    Screenshot_2018-05-02-12-55-59.png
    484,5 KB · Görüntüleme: 1.577
  • Screenshot_2018-05-02-13-06-43.png
    Screenshot_2018-05-02-13-06-43.png
    496 KB · Görüntüleme: 1.797
kilon çok az , neyi define olucaksın ki. :D asena gibi bir vücut istiyorsan define olmaya başla , aksi taktirde bir çok eksiğin var , salona yazılmaya çalış bu vücudunun 10 15 kg daha fazlası ideal olur senin için , özet olarak alman gereken 10 15 kg var senin

kilon çok az , neyi define olucaksın ki. :D asena gibi bir vücut istiyorsan define olmaya başla , aksi taktirde bir çok eksiğin var , salona yazılmaya çalış bu vücudunun 10 15 kg daha fazlası ideal olur senin için , özet olarak alman gereken 10 15 kg var senin
Yorumun için teşekkürler. Kilomun az olduğunu biliyorum 80 kilo hedefim ama önce üst bacak ve kalça kısmındaki yağları eritip sonra 80 kiloya kadar kas kütlesi kazanmayı düşündüm. Yanlış mı ? Birde 80 kiloya kadar maximum kas minimum yağ kazanmak için nasıl beslenmeliyim ? Günlük makrolar özellikle karbonhidrat ne kadar almalıyım ? Birde salona gitme imkanım pek yok. Vücut ağırlığımla yaptığım egzersizlerle 80 kilo hedefime ulaşabilirmiyim ? Tekrar Teşekkürler.

Yorumun için teşekkürler. Kilomun az olduğunu biliyorum 80 kilo hedefim ama önce üst bacak ve kalça kısmındaki yağları eritip sonra 80 kiloya kadar kas kütlesi kazanmayı düşündüm. Yanlış mı ? Birde 80 kiloya kadar maximum kas minimum yağ kazanmak için nasıl beslenmeliyim ? Günlük makrolar özellikle karbonhidrat ne kadar almalıyım ? Birde salona gitme imkanım pek yok. Vücut ağırlığımla yaptığım egzersizlerle 80 kilo hedefime ulaşabilirmiyim ? Tekrar Teşekkürler.
Yanlış düşünüyorsun , program yükle telefona diyetkolik FatSecret gibi ordan bakarsın zor olur evde ya ama hiç yapmamaktan iyidir

Göbekteki yağlanmayı azaltmak kardiyo yapabilirsin karın kasların belirgin görünüyor onun dışında barfiks antremanı yaptığında adonis kaslarını çalıştırabilirsin koşu yap daha çok direnç kazanırsın bol bol yürü tabi ki beslenmeni de ihmal etme onun dışında mekik şınav barfiks çekiyormuşsun anladığım kadarıyla dumbell çalışıyormuşsun formun iyi görünüyor
Barfiks yaptığında videodaki gibi çalış yağlanmalara karşı da iyi antremandır

Back
Yukarı