19 yaşındaki inanılmaz vücut

bencede steroidsin böle bi yapı düşünülemez bence adamın vucuduna bu yaşta olduğunuda göz önünde bulundurursak eleştirinin e si bile yapılamaz ama daha ilerde olympia yoluda açık birazda damarlı ve kurursa mükemmel üzeri 3 olur

Steroid alsaniz dahi zor olur. En önemlisi Genetik... Steroid vs. konular genetikten sonra gelir.

19 Yasinda bu vucut varsa, demektirki cok cok erken yasta baslamis, küre.
Hep yanliz cekildigi resimleri yollamissiniz, birazdan yarismalardan baskalarin yaninda poz verdigi resimleri paylasalim..

En solda

dsc03350_copy.jpg

Birde Arnold kiyaslamasi:
post-2-1182087918.jpg

Kim gelirse gelsin, Arnoldun gögüsleri tektir.

Artik yarismacilardan kim kullanmiyorki..

benim sahsi fikrim:yurtdisinda musabik seviyede olan herkes bence growth kullaniyor,baska turlu digerleri ile mucadele sanslari oldugunu sanmiyorum.

Yarışmacı oldukları için mecburlar belki ama daha o yaşlarda growth kullanmak ta hiç akıl karı değil bana göre.

Bundan 20 yıl sonraki Profesyonel vuçutcuların nasıl olacagını tahmin bile edemiyorum .Ronnie yanlarında ufak tefek kalacak herhalde.

ne kadar dogrudur bilemem ama artik gen dopinginden bahsediyorlar,sanirim forumdada yazilmisti 1-2 yil once,eger bu olursa coleman in ufacik kalacagi soyleniyordu.

gen doping'i çıkarsa ve bir mucize olupta ronnie de haala hayata kalırsa,gen doping'i mutlaka o da kullanır .aşağı kalmaz kimseden ronnie . :)

Evet Saydam, Hatta bu basliktaki sporcu hakkindada yabanci forumlarda Gen dopingi iddialari atilmis. Artik amerikan forumlarinda gen dopingi konulari artiyor.

gen dopingi sonrası çıkacak adamlar ronnie den daha iri olurlarsa bu işin çekici bir yanı kalmaz. düşünsenize photoshoplarda üzerinde oynanan resimler var, adamın kocaman omuzlarının üzerinde küçücük bir baş, 80 cm lik kollar, devasa göğüsler, belinden kalın bacaklar insan değil resmen bilim kurgu filmlerinden fırlamış yaratıklar misali insanlar....200 kilo dan fazla vücut ağırlığı olur öyle insanların...ama insanlar eminim bunu da başarırlar vede görürler...ölüme çare bulma haricindeki tüm hayalettikleri gerçekleşecektir insanların....

hernan77ye katılıyorum o zamn bu sporun bi estetiği kalmaz gen dopingi nasıl bişey biraz bahsetsenize arkadaşlar nasıl yapılır fln???

19 yaşında 50 cm bicepsi genetiğe veya çalışmaya bağlayamıyorum ben açıkçası olsa olsa genleriyle oynanmış bir mutant derim buna ben.

çocuğun ismi alexei lesukov! tyumende avrupa geçler şampiyonu oldu bu sene.dikkatle izliyelim çok büyük bir vücut geliştirme starı geliyo.

inanılmaz estetik ve başarılı. gençliğinin de etkisiyle vücudu harika görünüyor. umarım böyle devam eder, yeni bir efsane doğmuş olur.

bende boy 166 yaş 18...... biceps 41 cm daha yeni oldu ama sıfır kür kullandım yani %100 doğal:( desenize bicepsler için ben growth kulansam bunu yerim(tabii bicepslerde sadece) geri kalan bölgeler bunun gibi define değil şu an bende

bende boy 166 yaş 18...... biceps 41 cm daha yeni oldu ama sıfır kür kullandım yani %100 doğal:( desenize bicepsler için ben growth kulansam bunu yerim(tabii bicepslerde sadece) geri kalan bölgeler bunun gibi define değil şu an bende

Java bizler senin çalışma tekniklerine,beslenme biçimine hayranız.Birde fotolarını eklesen burdan alıp kesin odamızın duvaranı asacağız.hyper_Artık eklede bitsin bu hasret ne dersin olmaz mı?:)

Back
Yukarı