• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

19 yaş. 182.5 cm. 105 kg. 4 yıla yakın çalışma

47 cm kol natural olamaz

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçin artık şu peşin hüküm işlerini. Farzet adam iri yarı genetik olarak zaten sağlam. Sonra spor yaptı, bulk hallerinde de 50 cm kolu var. Bu ne oluyor o zaman? 30 cmden 47 cm olmaz vs deseniz anlayacağız. o_O

Geçin artık şu peşin hüküm işlerini. Farzet adam iri yarı genetik olarak zaten sağlam. Sonra spor yaptı, bulk hallerinde de 50 cm kolu var. Bu ne oluyor o zaman? 30 cmden 47 cm olmaz vs deseniz anlayacağız. o_O
Ben natural o kadar büyük görmedim hocam. Bulklu adamda cok gordum hala goruyorum yani. Olur mu olur ama ben gormedim

Ben natural o kadar büyük görmedim hocam. Bulklu adamda cok gordum hala goruyorum yani. Olur mu olur ama ben gormedim

Buradaki arkadaş -muhtemelen- dönem dönem bir şeyler kullanmış gibi görülüyor. Vücudu bizim salondaki sustanoncu güreşçilere benziyor.
Sanayilere falan yolunuz düşerse bahsetiğim şahıslardan görebilirsiniz bazen. Genetik olarak iri yarı, çalışmanın etkisiyle salonda onca vaktini geçiren adamlardan sağlam kollara sahipler. :)

Ben 38 aydır yapıyorum 18 yaşından beri yaşım 21 şu anda sağ kolum 49 cm hocama sordum define 45 cm olur dedi arkadaşın 47 cm bence 4 yıl yani 48 ayda mümkün 47 cm powerlifting yaptığım halde bu kadar büyüdü konuyu açan kardeş merak ettim bench press kaç basıyorsun

Ben 38 aydır yapıyorum 18 yaşından beri yaşım 21 şu anda sağ kolum 49 cm hocama sordum define 45 cm olur dedi arkadaşın 47 cm bence 4 yıl yani 48 ayda mümkün 47 cm powerlifting yaptığım halde bu kadar büyüdü konuyu açan kardeş merak ettim bench press kaç basıyorsun

49 cm ? Atar mısın bi foto

Sent from my iPhone using Tapatalk

Military'deki siz iseniz çok yağlı bir vücudunuz var. Yağsız olsun 40 olsun,

Bu vücuda iyi yazanlar neyin kafasında? 4 yıla yakın yapıyor göğüs kasları çok az 4 yıla göre.Ben 6 ayda daha fazlasını yaptım.Vücudu yağlı baklavalar gözükmüyor.Sadece kol ve omuz girmiş hiç estetik bir vücut değil kızlar bakmaz buna
Yeğenim sen kızlar bana baksın diye bu sporu yapacaksan hiç bulaşma adam hacim yapmış 105 kiloya ulaşmış ve bu vucuda istesende ulaşamazsın.

ya gece gece güldürme be arkadaşım 6 ayda sen 140 cm göğüsmü yaptın veya 105 kg %15 yağ oranıyla büyük bir kas kütlesini oluşturdun adam definasyona girse 90 kg vücut geliştirmede yarışacak sen bu adamamı kafa tutuyorsun git bence kendi seviyene

Biceps peak berbat göğüs sıfırlarda trapez ve omuz catışı iyi seni daha öncede gördük 19 yaşında olduğun falanda yok utan be Ada'm hala çocuk gibi ilgi çekmeye çalışıyosun

Soru 1: sen kaç yıldan beri 19 yaşındasin?
soru 2: o maskeyi ne amaçla taktin?
Bonus tavsiye: resim cektirirken arkada kur ilaçlarının cikmamasina dikkat et

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı