190kg squat 90kg 185cm 18yaş

eğer şu natural vs. egolarını kafandan atabilirsen evet çıkabilir....yoksa bir cacık olmaz
Salondakiler küre girdiğimi yoksa bu kadar kaldıramayacağımı söylüyordu.Başkaları da steroid kullandığımı düşünebilir diye onu belirttim.[DOUBLEPOST=1531818099][/DOUBLEPOST]
Tebrikler iyi kaldırmışsınız umarım iyi yerlere gelirsiniz.

Hocam ne demek istediniz yani arkadaş doğal değil mi?
teşekkürler inşallah :)

Tebrikler iyi kaldırmışsınız umarım iyi yerlere gelirsiniz.

Hocam ne demek istediniz yani arkadaş doğal değil mi?
hayır onu demek istemedim...tam tersi arkadaş %99 natureldir bence, fakat güçle kas gelişimi farklı şeyler...sadece başlıktaki naturel vurgusu tehlikeli , ego yapıp illa natürelim diye çok fazla kendini kasarsan yarın öbür gün sınırlarını aşma noktasında kendini kandırmaya başlarsın...

videoyu açarken aklımdan geçen yine bir ergen çeyrek squat yapmıştır oldu. ama 190x2 son derece nizami şekilde yapman beni şaşırttı gerçekten çok iyi. bence yaşına göre çok başarılısın tahminen tekte 200kg gelir. zaten senin kilonda şuanki türkiye rekoru 230kg 3-5 yıl daha düzenli çalışırsan sanırım rekoru sen kırarsın.

eğer şu natural vs. egolarını kafandan atabilirsen evet çıkabilir....yoksa bir cacık olmaz
boş muhabbet yapmışsın ağırlık çok iyi form çok iyi. bodyweigh/lifting weight oranı 2 den fazla. Adama çamur atmak için bir şey bulamayıp kıskançlıktan yapılan boş bir yorum

boş muhabbet yapmışsın ağırlık çok iyi form çok iyi. bodyweigh/lifting weight oranı 2 den fazla. Adama çamur atmak için bir şey bulamayıp kıskançlıktan yapılan boş bir yorum
senmisin buranın uleması kimin dolu kimin boş muhabbet yaptıgına karar veriyosun. bişey söylemek isterse konunun sahibi söyler. liseli ergenlerle karıştırdın sanırım beni kıskanmak vs. asıl sen saçmalamışın. senin karşında müsabik sporcu var. bişey bilmiyorsan sus haddini bil kendine gel....

Back
Yukarı