• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

197 Boy 80 kilo bi bakın!

DeibLER

Yeni Üye
arkadaşlar basketbol sporuyla uğraşıyorum o yüzden body olayına fazla girmedim. kilo eksiğimi gidermek ve zayıflığıma çözüm bulmak için body e daha fazla yoğunlaşmaya karar verdim .
bilgilerinize ihtiyaç duyuyorum.
protein , beslenme ve antreman öneriileriniz neler ?
şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• n641308826_708647_848.jpg
    n641308826_708647_848.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 1.107
  • n641308826_708614_8645.jpg
    n641308826_708614_8645.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 972
  • n641308826_708613_4421.jpg
    n641308826_708613_4421.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 1.017
  • n641308826_708589_7839.jpg
    n641308826_708589_7839.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 1.129
Boyun fazla uzun, biraz kısaltmamız gerekecek :)) Burda boy komplexi olan arkadaşlar var :)

Gögüs gayet iyi. Define bir vücut. Düşündüğün kadar da zayıf değilsin. Yani bu boya, bu kiloyu görünce kemikleri gözüken bir insanla karşılaşacağımı düşündüm. Beslenme programın nedir? Kilo almak için nasıl bir yol izledin ve başarısız oldun? Body hala yapıyor musun, yapıyorsan ne kadar süredir devam ediyorsun..

arkadaşlar ne body çalıştım nede kilo almak için aşırı yemek yemek dışında bişey yaptım.
sadece basketbol antremanlarında haftada 1 -2 kez sağlık topuyla çalışma ,dambıllarla bi iki hareket dışında fazla bi çalışmam olmadı.
vucudumu ve kollarımı kalınlaştırmak ve 8-9 kilo almak istiyorum.
ne yapabilrim?
ha bu arada phelpse benzeme sebebim bolca yüzmemdir:=)

Son düzenleme:
Benim forumdan edindiğim bilgiler kaliteli beslenme ile kilo alınabildiği yönünde,ama günlük yemek öğünlerini artıramıyorsan yani kilona göre yeterli protein ve karbonhidrat alımı yapamıyorsan,(ton balığı,tavuk,makarna,pirinç,meyve,yumurta) ilave supplementler kullanabilirsin (weight gainer,whey protein tozu gibi).antreman hususunda ise düzenli yapmak kaydı ile her spor salonunda bulunabilen hazır başlangıç programları ile başlasan yeterli olur kilo alma hususunda.Bolca yüzmekten bahsetmişsin,yüzme de bir nevi kardiyo yani kilo vermeye yönelik egzersiz bu nedenle dozunu ayarlamak lazım amaç kilo almaksa..

günde kilon 80X2 gr=160 gr protein almalısın.ama gıda ama supplementlerden..

bence sezon içinde basketbol antranmanlarının yanında omuz, kol ve bacak çalış. shoulder press, biceps curl, triceps push down, squat gibi hareketlerden oluşan bi program yapabilirsin. ben şahsen haftanın 2 günü üst bölüm 2 günüde bacakları çalıştırıyorum. sezon dışında daha komple bir program uygulayabilirsin. protein ihtiyacını takviye ürünlerden karşılayabilirsin. ayrıca bu tempoda ayakta kalabilmek için yüksek miktarda karbonhidrat almak şart.

bence sezon içinde basketbol antranmanlarının yanında omuz, kol ve bacak çalış. shoulder press, biceps curl, triceps push down, squat gibi hareketlerden oluşan bi program yapabilirsin. ben şahsen haftanın 2 günü üst bölüm 2 günüde bacakları çalıştırıyorum. sezon dışında daha komple bir program uygulayabilirsin. protein ihtiyacını takviye ürünlerden karşılayabilirsin. ayrıca bu tempoda ayakta kalabilmek için yüksek miktarda karbonhidrat almak şart.
çok saol dostum tavsiyelerini dikkate alcam .
bu arada sadece protein tozu kullansam yeterli olurmu söyle 100 ytl civarı bişey?ne önerirsiniz?

çok saol dostum tavsiyelerini dikkate alcam .
bu arada sadece protein tozu kullansam yeterli olurmu söyle 100 ytl civarı bişey?ne önerirsiniz?
iyi beslendiğin sürece evet...
130liraya 2.3kg eas whey protein almıştım, 100liraya 900grlık prolablar var... prolab'ı bulman çok daha kolay... ben a marka whey kullandım çok iyi diyen bir satıcıya denk gelirsen emin ol elinde olan ürünü övme amaçlıdır... kişinin kendisi kimya laboratuvarı olduğundan değil...

Back
Yukarı