19dan sonra güreş öğrenmek

evet arkadaşlar 19 yaşındayım ve güreş öğrenmek istiyorum.muay thai yapıyorum fakat güreş de öğrenip kombine etmek iyi olurdu :)hem de güreş esneklik ve kuvvet anlamında güzel bi spor. İstanbulda bazı kulüplere sordum ama çoğusu benim yaşımda yeni güreşçi kabul etmediklerini söyledi. İstanbulda bu spor için 19dan sonra başlamam için önerebileceğiniz yer var mı?

Bu yasta senı ezebılırler orda ama sen sakın takma boyle seylerı hatta bana gore bu yasta baslaman bıle guzel olmus gures gıbı sporlar boya kısalma yonunde etkı edıyor dıye bısey duydum yalnıs olabılır belkı bılmıyorum ama ne olur ne olmaz :D

Basarılar dılıyorum

Başlarsın ama bir yere kadar bu yaştan sonra zor güreş. Güçlü olsan bile teknik daha önemli.

Güreş'e kabul etmiyorlarsa,Boks,Kick Boks gibi dövüş sporlarıyla uğraşabilirsin?

Box yap en sevdiğim spor dalıdır bırak şu güreş işlerini yağıydı felan onlamı uğraşcan :D
Bence insanları spora teşvik etmelisin. Sen seviyor olabilirsin ama o sevmez. Güreşe meraklıysa onu yapmak istiyorsa onu yapsın...Ayrıca ParZ ın dediği gibi tek bir dalı yok...Senden önce yorum yapanlar insanların hangisi onu caydıracak birşeyler söylemiş...Hepsi bir şekilde güreşe yönelmesinde teşvik etmiş...

Kusura bakma ama...

5 gün güreşçilerle takıl şöyle ye iç beraber antremanlara cık bakalım bi daha bu sporu yapıcakmsn , biraz durumları bılen bırı neleri ima ettigimi az cok kavrar.

Yaşın geçmiş diyenlere gülerim sadece :) Ahmet taşcı kaç yaşında başlamış bir araştırsınlar , ha adamın yeteneği var o yüzden buralara kadar geldi ama azimle çalıştıktan sonra sende güzel bir yerlere gelebilirsin.

Back
Yukarı