1yıldaki değişimim yaş 16

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ferrocu

Üye
merhaba abilerim bu spora geçen yıl kasımda başladım şimdi 1. yılımı doldurdum ve fotoğraf koyiyim dedim.56 kilo 1.77 başladım şu an 75 kilo 1.81 im.iğrenç çok itici,orantısız gibi yorumlar alıyorum bazen ama bide sizlere soriyim dedim.Dürüst olarak yorumlarsanız eksiğimi fazlamı söylerseniz çok sevinirim...
IMG_5680.PNG
IMG_3573.JPG

Forum kurallarindaki zorunlu pozlari paylasirsan dah iyi olur goğus pack fln gorunmuyo tam bisey soyleyemeyiz

onları çekmedim önden bşdahaki idman günümde çekerim sadece elimde olan fotoğraflar bunlar.Görünen taraflar hakkında yorum yapabilirsiniz bidahaki idman günümde çekerim .Benim tekmerak ettiğim çokmu kötü görünüyor sırtım ?

Sirtin bence iyi gorunuyo tabi ilerletmek istiyosan ilerletmek istemiyosan boyle kalsin ek olarak bidahaki fotolarda dumbell olmadan cekil kolon normal hacmini gormemiz acisindan daha iyi olur

Kanatlar kendini belli ediyor kollar fazla zayıf kalmış.

Kilonun 75 olduğuna pek inanasım gelmiyor belin fazla ince gibi çünkü.

Kollar 75 kg ye ince gibi. ama belli olmaz fotograflardan sadece sırt net. bence o da gayet gelişmiş orantısızlık falan da oyle goze batacak bişey yok.

Kanatlar kendini belli ediyor kollar fazla zayıf kalmış.

Kilonun 75 olduğuna pek inanasım gelmiyor belin fazla ince gibi çünkü.
evet belim çok ince ama kalınlaşmıyor.Ectomorph vücut tipiyim kollarım çok kalı değil ama önceki halime göre çok çok iyi olduğu için fazla takmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı