• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2-3,5 aylık çalışma

boy 1,74 kilo 91 kollarım 40cm
neredeyse 3,5 aydır çalışıyorum
protein amino asit creatin ve l-carnitin kullanıyorum
değişim bu şekilde ilerledi az veya normal hiç bi fikrim yok
son olarak barberl curl de çalışırken kolumu zorlamışım son fotoğraftada gösterdiğim kısımda ağrı oluştu doktoro gittim kemik ödemi olmuş dedi 3 hafta dinlen dedi ben 1,5 aydır dinleniyorum hafif ağrı ve kemikde hafif şişlik gibi bişey var fikirlniriz nedir çalışmaya başlıyımı tekrar ve durumum nası ilerliyo 95 kiloya çıkmak istiyorum

Eklentiler

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 480
  • Untitled-3.jpg
    Untitled-3.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 500
  • Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 478
  • Untitled-4.jpg
    Untitled-4.jpg
    159,2 KB · Görüntüleme: 492
  • Bilek-Diz-Ve-Dirseklerin-Bakımı.jpg
    Bilek-Diz-Ve-Dirseklerin-Bakımı.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 438
Senin çalışmaya başlayıp başlayamayacağına biz değil doktor karar vermelidir. Kolunun ağırlık kaldırıp kaldıramayacağının testini tıbbi yönden yapması lazım sanırım. 95 kiloya neden çıkmak istiyorsun ? Hem yağ yakıcı kullanıyorum diyorsun hem de kilo almak amacın , ben anlayamadım doğrusu..Zaten yağ oranın yüksek görünüşe göre , tam olarak amacın nedir , hangi vücut tipi idealindeki ? Bunu da belirtirsen , konu hakkında tecrübeli insanlar buna göre uygun değerlendirme yaparlar.

Senin çalışmaya başlayıp başlayamayacağına biz değil doktor karar vermelidir. Kolunun ağırlık kaldırıp kaldıramayacağının testini tıbbi yönden yapması lazım sanırım. 95 kiloya neden çıkmak istiyorsun ? Hem yağ yakıcı kullanıyorum diyorsun hem de kilo almak amacın , ben anlayamadım doğrusu..Zaten yağ oranın yüksek görünüşe göre , tam olarak amacın nedir , hangi vücut tipi idealindeki ? Bunu da belirtirsen , konu hakkında tecrübeli insanlar buna göre uygun değerlendirme yaparlar.

doktora göre 3.haftadan sonra hafiften başlamalısın demişti ben daha öncedn bu durumu yaşayan vardır tecrübelidir diye sormak istedim ama tam olarak geçmedi .95 kilo için yağsız kilo almak istiyorum yeterli irilikte olmadığımı düşünüyorum.vücut tipine gelirsek bu irilikte olmak istiyorum yağsız diri bi kas kütlesi

Eklentiler

• .jpg
    .jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 418
doktora göre 3.haftadan sonra hafiften başlamalısın demişti ben daha öncedn bu durumu yaşayan vardır tecrübelidir diye sormak istedim ama tam olarak geçmedi .95 kilo için yağsız kilo almak istiyorum yeterli irilikte olmadığımı düşünüyorum.vücut tipine gelirsek bu irilikte olmak istiyorum yağsız diri bi kas kütlesi

:) Tam olarak geçmediyse başlaman ne kadar doğru olur ki zaten..

Şu linki incelersen , istediğin vücut tipi için çeşitli yorumlar var , yani yağsız kilo almak istiyorsan bir inceler ;

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yags-z-kilo-alma-t21816.html ,

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/g-bek-yapmadan-kilo-al-t10729.html ,

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ayn-anda-ya-yakmak-ve-t5419.html

Son düzenleme:
Back
Yukarı