iscrotix
Üye
selamlar..
aslında daha ilerki bir tarihte , istediğim vucuda ulaşınca , fotograflarımı yayınlamayı planlıyordum ama yaşam tarzım , mesleki eğitimim gereği artık vg yi düzenli yapamayacağım (toptan bırakmaya niyetim yok ) bu yüzden son halimi sizlerinde görüp , yorumlamasını istedim.
7-8 ay öncesine kadar 68-69 kilo idim. vg ye başlamaya karar verdim ve kilo aldım .bundan 2.5 ay önce , vg ye başlarken kilom 80 e ulaşmıştı bile. bu düzenli vg yaptığım iki bucuk ayda sürekli creatin , protein ve amino asit kullandım ve bu süre içinde de 5 kilo daha lıp 85 e ulaştım ..boyum 1.79 ..
ek bilgi oalrakta 1 seneye yakındır boksla uğraşıyorum haftada 1-2 de olsa ..
bu arada göğüs kıllarını ağda ile alıp karınca yumurtası yağı kullandım , sonuclardan sizi haberdar edicem
boy 1.79 kilo 85 yaş 23
ölçülerim (soğuk)
kol : 38
önkol :31
bilek :17.5
göğüs : 112
omuz : 129
bel : 90
bacak:63
kalf :39
Son fotoğraflarım
1-2 sene önce bir halısahanın soyunma odasına (kahretsin paparazziler
) çekilmiş bir fotografım (başka üstsüz fotom yoktu bununla idare etmek zorundayız )
buda tam 3 ay önce henuz body buildinge başlamadan çekilmiş fotografım(sansür için üzgünüm)
yorumlarınız benim için değerlidir arkadaşlar thums:
aslında daha ilerki bir tarihte , istediğim vucuda ulaşınca , fotograflarımı yayınlamayı planlıyordum ama yaşam tarzım , mesleki eğitimim gereği artık vg yi düzenli yapamayacağım (toptan bırakmaya niyetim yok ) bu yüzden son halimi sizlerinde görüp , yorumlamasını istedim.
7-8 ay öncesine kadar 68-69 kilo idim. vg ye başlamaya karar verdim ve kilo aldım .bundan 2.5 ay önce , vg ye başlarken kilom 80 e ulaşmıştı bile. bu düzenli vg yaptığım iki bucuk ayda sürekli creatin , protein ve amino asit kullandım ve bu süre içinde de 5 kilo daha lıp 85 e ulaştım ..boyum 1.79 ..
ek bilgi oalrakta 1 seneye yakındır boksla uğraşıyorum haftada 1-2 de olsa ..
bu arada göğüs kıllarını ağda ile alıp karınca yumurtası yağı kullandım , sonuclardan sizi haberdar edicem

boy 1.79 kilo 85 yaş 23
ölçülerim (soğuk)
kol : 38
önkol :31
bilek :17.5
göğüs : 112
omuz : 129
bel : 90
bacak:63
kalf :39
Son fotoğraflarım

1-2 sene önce bir halısahanın soyunma odasına (kahretsin paparazziler

buda tam 3 ay önce henuz body buildinge başlamadan çekilmiş fotografım(sansür için üzgünüm)

yorumlarınız benim için değerlidir arkadaşlar thums: