AxiboY
Üye
mrb arkadaşlar ben 17 yaşındayım 1.73 boyunda ve 63 kiloyum bodye ilk olarak mayıs ayında başlamıstım ve 2,5 ay sonra bırakmak zorunda kaldım ve 6 gün önce tekrardan başladım vücudumu yaza kadar toparlamak istiyorum kilo alamıyorum dengesiz besleniyorum sanırım benm bir sorum olacak ben ark.birlikte body e gidiyorum ve arkadaşım 5 ay gitti ve suan çok güzel bir vücuda sahip sadece amino asit kullandı bende şimdi basladım yaza kadar güzel bir vücut yapabilirmiyim çok düzenli çalışıyorum kilom olsa belki çok çabuk toparlarım ama kilom yok...Resimlerimi paylaşayım sizinle her türlü yoruma açığım genellikle eleştirilere açığım sonuçta siz yıllarınızı vermişşiniz bu işe
okadar iideil vücudum ama inş.yaza kadar güzel biseyler olacaq sizinde tavsiyelerinizle bi ark.anapolon içtim 2 ay sonra die resim falan koymus o işe yararmı?zararlı olduğunu biliyorum ama bi anda vücudumun gelişmesini istiyorum çok cılız kalıyorum ark.yanımda...şimdiden tşk ederim

okadar iideil vücudum ama inş.yaza kadar güzel biseyler olacaq sizinde tavsiyelerinizle bi ark.anapolon içtim 2 ay sonra die resim falan koymus o işe yararmı?zararlı olduğunu biliyorum ama bi anda vücudumun gelişmesini istiyorum çok cılız kalıyorum ark.yanımda...şimdiden tşk ederim