2.5 aylık definasyon

170923_001327_COLLAGE-1.png
IMG-20170922-WA0005.jpg
Snapchat-523723620.jpg

Yağ orani ilk fotoda 20 lerde 2.5 ayda 15.8 e geldim 75 kiloydum su an 69.5 boy 180 şimdi66 ya inmeyi planliyorum yağ orani 13 filan olmasi icin sizce küçük kalir miyim kol 36.5 37 geliyordu 5 kilo verince 36 gelmeye başladı sicak 38

Göğüse abaniyorum inan 80 kilo ile basliyorum hatta setime 8 set yaptigim bile oluyor ama generik heralde adam akilli gelisim alamiyorum kardesim ya olmadi calisma sıklığını 2 den3 güne çıkartacam
Kollar omuzlarda gelişim bariz ama göğüs için bişeyler yapmak lazım hocam devam yılmadan :)
[DOUBLEPOST=1506960223][/DOUBLEPOST]
Göğüse abaniyorum inan 80 kilo ile basliyorum hatta setime 8 set yaptigim bile oluyor ama genetik heralde adam akilli gelisim alamiyorum kardesim ya olmadi calisma sıklığını 2 den3 güne çıkartacam
20170926_175151.jpg
durum bu

Son düzenleme:
Hocam göğüs ufaktan daha belirgin olsa çok şey değiştirir görüntü olarak. Omuz göğüs sırt kol kendini belli ediyor. Belin de aşırı bir kalınlığı yok. Yani göğüs dışında bence iyi durumdasın. Genetik deyip geçmek kolaya kaçmak olur. Değişik hareketler dene, volumele ve sıklıkla oyna ama devam et bi şekilde daha iyi hale getirirsin :)

Hocam göğüs ufaktan daha belirgin olsa çok şey değiştirir görüntü olarak. Omuz göğüs sırt kol kendini belli ediyor. Belin de aşırı bir kalınlığı yok. Yani göğüs dışında bence iyi durumdasın. Genetik deyip geçmek kolaya kaçmak olur. Değişik hareketler dene, volumele ve sıklıkla oyna ama devam et bi şekilde daha iyi hale getirirsin :)
Yağ oranı düşünce görüntü değişir belkide simsi 69 kiloyum çok ölçü kaybetmedim gibi 65 e inip tekrar bulka baslayacagim umarim hüsran olmaz[DOUBLEPOST=1506980822][/DOUBLEPOST]
Snapchat-345010890.jpg
bak bu farkli ışıkta

65 e kadar düşmek sana baya hacim kaybettirir gibi. Ama düşük yağ oranında görüntüde nasıl farklılıklar olucak anlamana yardımcı olur :)

65 e kadar düşmek sana baya hacim kaybettirir gibi. Ama düşük yağ oranında görüntüde nasıl farklılıklar olucak anlamana yardımcı olur :)
Kışa giriyoruz zaten bulka gircem düşüncem en azından 1 sene bulk yapacagim icin 65 66 kilo ile başlarsam yağ oranimi bu sefer kontrol edebilirim hafifte olsa parcali büyürüm diyorum 6 kilo verdim kollarim 37 idi simdi 36 omuz 120 ydi 117 olmus göğüs 94 ya da 96 olmasi lazim öncesini hic ölcmedim bilmiyorum. Sence ne yapmalıyım yani benim yerimde olsan

Uzun süre bulk yapcaksan eğer 65-66 civarına düşmende bi sakınca yok bence. Bulkta yağ oranını kontrol etmekte sıkıntı yaşıyorsan az yağ oranıyla başlamak daha iyi olur

Uzun süre bulk yapcaksan eğer 65-66 civarına düşmende bi sakınca yok bence. Bulkta yağ oranını kontrol etmekte sıkıntı yaşıyorsan az yağ oranıyla başlamak daha iyi olur
Hatali olduğum noktalar oldu idmandan sonra basit şeker tüketimini arttırmıştim ramazanda iftarda pide filan yemistim tatli hani uzun süre aclik üstüne depolanmaz glikojen depolarina gider diye düşündüm ama cok yaglandim göğüslerim sarkiyordu biliyorsun simdi sorun yok 12 13 yağ orani ile basliycam güçte azalma olmadi benche 80 ile basliyorum 30 luk dumbellar ile 4x10 girebiliyorum 100 kilo squat 130 140 kilo deadlift filan barfix 12 12 8 6 4 filan yapabiliyorum overhead press olimpik bara 10 10 takiyorum 4x10 bakalim seneye hedefim kollar 40 100 kilo bench filan

Hatali olduğum noktalar oldu idmandan sonra basit şeker tüketimini arttırmıştim ramazanda iftarda pide filan yemistim tatli hani uzun süre aclik üstüne depolanmaz glikojen depolarina gider diye düşündüm ama cok yaglandim göğüslerim sarkiyordu biliyorsun simdi sorun yok 12 13 yağ orani ile basliycam güçte azalma olmadi benche 80 ile basliyorum 30 luk dumbellar ile 4x10 girebiliyorum 100 kilo squat 130 140 kilo deadlift filan barfix 12 12 8 6 4 filan yapabiliyorum overhead press olimpik bara 10 10 takiyorum 4x10 bakalim seneye hedefim kollar 40 100 kilo bench filan
Öncelikle tebrik ederim. Kaldırdığın ağırlıklara ve tekrarlara göre vücudun daha iyi olmalıydı diye düşünüyorum. Bence ya beslenmende problem var ya da hareketlerin formunda problem var. Hareketi tam mesafede yapmıyor olabilirsin squatta yarım çömelme gibi. Eğer hareketlerin formunun nizami olduğundan eminsen, beslenmene odaklanırsan çok iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum. Çünkü kaldırdığın ağırlıklar güzel. Umarım eleştirdiğimi düşünmezsin. Hata yaptığın bir şey var ise belirleyip üzerine gitmen için diyorum.

burda en büyük hata zaten konunun başlığında yapılmış...dostum spor geçmişini bilmiyorum ama bir kere büyümeden definasyon yapılmaz...definasyon demek var olan kasların üstündeki deriyi inceltip onları göstermektir. senin bu kadar spor geçmişi ile zaten define edecek birşeyin olamaz...tavsiyem oncelikle 1 sene en az cok iyi beslenip büyümek için çaba göster...zaten kas kazanımı 2. senede anca başlar ondan sonra formuna göre kendin karar verirsin...definasyona girmeye.

burda en büyük hata zaten konunun başlığında yapılmış...dostum spor geçmişini bilmiyorum ama bir kere büyümeden definasyon yapılmaz...definasyon demek var olan kasların üstündeki deriyi inceltip onları göstermektir. senin bu kadar spor geçmişi ile zaten define edecek birşeyin olamaz...tavsiyem oncelikle 1 sene en az cok iyi beslenip büyümek için çaba göster...zaten kas kazanımı 2. senede anca başlar ondan sonra formuna göre kendin karar verirsin...definasyona girmeye.
Ya su an yaptığım definasyon değil aslında yağ yakimi yani alt yapi olmadigini biliyorum 8 ay bulk yapmis halim bu zaten hani göbekten yağdan biraz kurtulup tekrar bulka gircem 1 sene olay o[DOUBLEPOST=1507051020][/DOUBLEPOST]
Öncelikle tebrik ederim. Kaldırdığın ağırlıklara ve tekrarlara göre vücudun daha iyi olmalıydı diye düşünüyorum. Bence ya beslenmende problem var ya da hareketlerin formunda problem var. Hareketi tam mesafede yapmıyor olabilirsin squatta yarım çömelme gibi. Eğer hareketlerin formunun nizami olduğundan eminsen, beslenmene odaklanırsan çok iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum. Çünkü kaldırdığın ağırlıklar güzel. Umarım eleştirdiğimi düşünmezsin. Hata yaptığın bir şey var ise belirleyip üzerine gitmen için diyorum.
Hareker formunda sıkıntı yok yağ oranim yüksek oldugu icin kas kazanimi fazla yapamadim diye düşünüyorum çünkü basmati pirincler kepekli makarnalar yulafla yiyerwk büyüdüm kilomun 2 kati protein aldim 70 80 gr yağ 350 400 gr carb hani genetikte kötü olabilir bilmiyorum sadece uğraşıyorum iyi biseyler yaptığımi biliyorum sadece vücudu yağ tutmayan zayif birisi olmadigim icin zaman aliyor çünkü skinny fat olmak bir problem 29 cm kol kocaman bi göbek ile basladim spora. Yağ ni yakayim kas mi yapayim problemi anlatabildim mi kardesim benim[DOUBLEPOST=1507051319][/DOUBLEPOST]
Snapchat-273192240.jpg
Snapchat-562400794.jpg
Screenshot_2017-10-03-20-19-54.png
başladığım halim bu keske göbegi gorebilseniz

Son düzenleme:
Back
Yukarı