Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
steroitle yaptım dese de inanmayın vücudu yapan steroid değildir kötü ünlenmiştir. ziyaaaaaaa ziyaaaaaaaaaa komedi bölümüne taşınabilir.
bilader sen benim ne emek harcadıgımı naptıgımı nereden biliyorsunda böyle önyargılı konusuyorsun. benim size ne yalan ne bişey kanıtlama gibi bi zorum var. ben baya iyi iş cıkarmısım ki sen yapamadıgın için bunu yardırıyorsun. bak sana instagram profilimi atıyorum gelişim sürecim orada spora basladıgım anda attıgım resimler ve tarihlerde orada. serhatdurarr[DOUBLEPOST=1495653075][/DOUBLEPOST]uzun zamandır giremedim iş yogunlugundan sayfaya fake hesap bilmem ne damgası yemişim. facebook profilimide atıyorum serhat durar. arat bi bak bakalım paylasımlarım mevcut tarihleriyle. ben sizleri anlamıyorum kedi uzanamadıgı cigere mundar der seninki o hesap. nefes almadan calıstım ben suan 3.5 aylık süreç içindeym istersen o resimleride ataym gelişim sürecime bak. altyapım ve spor geçmişim var diye özellikle belirrttim. kendime uygun beslenme ve supplement takviyesi ile olmayacak bir iş degil. ben yeni sporcu degilim body geçmişim mevcut. ve gidip salonda amele gibi antrenman yapmıyorum birebir personel trainerım mevcut. ve işindede iyi bir adam ötesi yok uzatmaolsun abisi alatmak lazım burası o yüzden var. işi supplement yapmaz emek yapar ter yapar supplement hiç bişi yapmaz sizin beslenme aşığınızı kapatır. aynen steroid de öyle dinlenme aşığınızı kapatır işi emek yapar azim yapar siteroit vücut yapmaz.
gerek yok saol sana başarılar. seneye mr olimpiasın kesin.