• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2,5 Aylık Resimlerim

shehim

Üye
2,5 ay oldu baslayali..
YAŞ=23 ;
KILO=83 kg;
BOY=174 cm;
KOL=35 cm;

herkesin yorumlarini ve tavsiyelerini bekliyorum..
Kullandiklarim ON-Whey Protein ve Universal L-creatine...
Programimi daha sonra yazacagim...

EDIT:Despo

Ustam evet ancak farkindayim forumu bayadir takip ediyorum ve bilir kisiler onermiyolar yeniler icin suplement ancak daha onceleri baslamak istedim ancak 1 hafta gittip ve daha sonra gidesim gelmedi...Ama bole para verdigim icin kendimi zorluyorum gitmem icin..ve sanirim da bu hem psikolojik hemde gelisme acisindan katkida bulunuyo..

Bide sol kolum daha zayif ve daha ince.Sizce sadece sol koluma yonelik ek calisma yapim mi antremanda,yoksa zamanla o simetriyi saglar mi?

vucudun gercekten bu spora uygun ve 2.5 ay için iyi ilerleme kaydetmissin bu $ekilde dewam edersen yaza dogru herkesin farkedebilecegi güzel bie vucuda sahip olabilirsin basarilarrrr

evet güzel eleştirilecek çok detay var ancak 2,5ay için hiç fena değil kendini para vererk spora gitmeni anlamıyorum böyle zorunlu hissetmen ileride bırakacağına delalettir bu sporu zaten herkes yapamaz paran biterse bırakacakmısın yani supplamentler için flexora katılıyorum erken hemde çok ama alınmış ve supplamentler ekbesinlerdir bir zararı yok vücuda insanların doğru ve yanlışları anlamalırı lazım steroid ise zararlıdır

Sanirim resimlerin linklerinde problem olustu..Bende sizin metod ile resimeleri upload ettim..Her turlu yorumlarinizi bekliyorum...iyi veya kotu yonde..tesekkurler...

[/b]

Programim

Ustadlar bide programim bu..Bi bakarmisiniz sizce nasil?

1. gun

Bench Press 4 * 12
Incline Bench Press 12 10 8 8
ismini bilmedigim oturup one dogru itme hareketi 12*4
Butterfly (Pec Deck)
Enseye Press 4*10
Front Dambıl Raise 2*15
Ayakta Yana Açış 6*12

2. gun

Pull-Up 4*12
Seated (Cable) Row 4*12
Close-Grip Front Lat Pulldown 4*12
One Arm Dumbbell Rowing 2*15
Butterfly (Pec Deck) ters oturup arkaya acma 12,10,10,10,10,12
Smith Machine Shrugs 4*10

3. gun

Triceps Pushdowns With Rope Attachment 2*15
Dumbbell French 3*12
Triceps Pushdowns 12,10,10,10
Hammer Curls 2*15
Preacher Curls 4*10
Concentration Curls 2*12

Aslında öncelikle programını Antrenman:bodybuilding & fitness bölümünde sorgulamanı tavsiye ederim ;

fakat üstad olmamama rağmen yinede çok karışık geldi bana bu program..mesela :
ilk gün göğüs programına omuzuda dahil etmişsin.bunun yerine biceps olabilirdi..
ikinci gün komple sırt neredeyse bunun yerine omuz ve triceps olabilirdi..
üçüncü gün triceps ve biceps beraber olmuş..triceps ve omuz tek güne toplanabilirdi 3lü programda..(2.güne) bunların yerine 3.gün sırt ve bacak antremanlarını toparlayabilirdin..
ben bunu uyguluyorum ve aslında forumdaki genel kaide de bu yönde..

diez dedi:
Aslında öncelikle programını Antrenman:bodybuilding & fitness bölümünde sorgulamanı tavsiye ederim ;

fakat üstad olmamama rağmen yinede çok karışık geldi bana bu program..mesela :
ilk gün göğüs programına omuzuda dahil etmişsin.bunun yerine biceps olabilirdi..
ikinci gün komple sırt neredeyse bunun yerine omuz ve triceps olabilirdi..
üçüncü gün triceps ve biceps beraber olmuş..triceps ve omuz tek güne toplanabilirdi 3lü programda..(2.güne) bunların yerine 3.gün sırt ve bacak antremanlarını toparlayabilirdin..
ben bunu uyguluyorum ve aslında forumdaki genel kaide de bu yönde..

evet tamamen katılıyorum bu şekilde olamz büyük adale grubu olan omuz ve göğüsü ayrı günlerde çalışmalı tabi küçüklerde biceps-tricep

1.gün-göğüs-biceps-bel ve mide hareketleri
2.gün-omuz-triceps-belve mide hareketleri
3.gün-sırt-bacak-bel ve mide hareketkleri

Resimlerde karnını çok içeri çekmişsin...Bu da vucudun üst kısmını (göğüs kafesi) şişermene ve oldugundan farklı gorunmene yol açar...

Bence bir tanede kendini kasmadan vermiş oldugun bir pozu koymalısın...

hmm..evet kasilmistim...ancak daha yeni oldugum icin bu sekilde poz verdim..ve zannediyodum ki herkes kasilmis pozlarini koyuyodu..ok bide normal pozlari ekliycem...

Back
Yukarı