Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Kaç kilosun?
Kıskanmak? Neyini kıskanıyım anlamadım?
Kıskanılcak birşey göremiyorum ben?
Sana yalan söylüyorsun demedim,kolların dışardan 40 gözükmüyor dedim hepsi bu,biraz sakin ol genç yaşına veriyorum bunları.
buranın sosyal bi platform olduğunu biliyorsan ona göre davranacaksın resim atıyorsan eleştiri alırsın bilek ve ön kol un ne olduğunu ben gayet iyi biliyorum siz oraya bilek yazmışsınız ön kol (forearms) yazmak zor olmasa gerek başarılar..
Kollar ve omuzlar gerçekten çok iyi olmuş. 2.5 sene az bi zaman değil çok emek vermişsin ama emeğinin karşılığını almışsın. Ne denilebilirki.![]()
Gerçekten takdir edilesi bir azim örneği...Kazasız belasız devam edersin inşallah...
benim tek merak ettiğim, bu zaman diliminde özellikle yağ yakıcı ve ek olarak besin takviyesi aldınmı aldıysan neler aldın ?
saygılar...
Gittikçe güzelleşmiş vücudun 2.5 sene az bi süre değil emeğinin karşılığını almışsın tebrik ederim.
Beslenmen hakkında da bilgi verirsen sevinirimthums: