• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2,5 senelik çalışma sonucu ;)

çok gençsin
müsabık olabiliten var

Çok pahalı kür, supplement, kalacak, yiyecek, içecek masrafları muazzam, öğrencilikle birlikte gitmez musabakalar :)

Size yalan sölicek halim yok kollar 40 inanmayan inanmasın çokta bişey ifade etmez. Bilek dediğim evet ön kol böyle bi soru için boşu boşuna yorum yapmanız gerekmezdi. Yetersiz, kilo al diyen arkadaşlarada ilk başladığımda çekindiğim fotolarıma bakarsalar o sözleri söylediklerine pişman olabilirler. Buraya fotoğraflar düzgün bi şekilde eleştri yapasınız diye koyuluyor, kıskanıp karalayasınız diye değil. Önce kendi açıklarınızı kapamaya sonra insanlara eleştri yapmaya davet ediyorum sizi..

Saygılar

Kıskanmak? Neyini kıskanıyım anlamadım?
Kıskanılcak birşey göremiyorum ben?
Sana yalan söylüyorsun demedim,kolların dışardan 40 gözükmüyor dedim hepsi bu,biraz sakin ol genç yaşına veriyorum bunları.

Kilo 78 boy 1.78

Kıskanmak? Neyini kıskanıyım anlamadım?
Kıskanılcak birşey göremiyorum ben?
Sana yalan söylüyorsun demedim,kolların dışardan 40 gözükmüyor dedim hepsi bu,biraz sakin ol genç yaşına veriyorum bunları.

Yaşımamı veriyorsun ? burası sosyal bi platform lütfen çirkinleşmeyelim.

Son düzenleme:
buranın sosyal bi platform olduğunu biliyorsan ona göre davranacaksın resim atıyorsan eleştiri alırsın bilek ve ön kol un ne olduğunu ben gayet iyi biliyorum siz oraya bilek yazmışsınız ön kol (forearms) yazmak zor olmasa gerek başarılar..

buranın sosyal bi platform olduğunu biliyorsan ona göre davranacaksın resim atıyorsan eleştiri alırsın bilek ve ön kol un ne olduğunu ben gayet iyi biliyorum siz oraya bilek yazmışsınız ön kol (forearms) yazmak zor olmasa gerek başarılar..

tamamda yaptığınız eleştri değilki telafuz farklılığı tartışması ? Forearms yazsam eleştri yapacakdınızda bilek yazdığım içinmi vazgeçtiniz ?

Gittikçe güzelleşmiş vücudun 2.5 sene az bi süre değil emeğinin karşılığını almışsın tebrik ederim.
Beslenmen hakkında da bilgi verirsen sevinirimthums:

Gerçekten takdir edilesi bir azim örneği...Kazasız belasız devam edersin inşallah...

benim tek merak ettiğim, bu zaman diliminde özellikle yağ yakıcı ve ek olarak besin takviyesi aldınmı aldıysan neler aldın ?

saygılar...

Teşekkürler, animal pak, %100 whey ve creatine aldım sadece

Gittikçe güzelleşmiş vücudun 2.5 sene az bi süre değil emeğinin karşılığını almışsın tebrik ederim.
Beslenmen hakkında da bilgi verirsen sevinirimthums:

Kafama göre yiyorum ama mutlaka sabah protein öğlen karbonhidrat akşam protein olmalı, yumurta, süt ve tavuk vazgeçilmezler

çok güzel geliştirmişsiniz vücudunuzu 17 yaşında sizin gibi vücut yapabilen çok az insan vardır tebrikler omuzlarınız diğer bölgelerine oranla çok daha iyi acaba hangi hareketleri yaptığınızı yazabilir misin birde hiç kilo alıp verdiniz mi spor yaparken hep aynı yağ oranındamıydınız? cvplarsanız sevinirim

benim merak ettiğim yağ oranın da yüksek değil neden sende karın kası göremiyoruz kaç zamandır bilerek mi çalışmıyosun? Kollar damarlı filan ama karın yok? Işıktan dolayı mı?

Back
Yukarı