• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2,5 yıllık değişimim full naturel

Zirzopp

Üye
Arkadaşlar selamlar,

Yaklaşık 2,5 sene önce başladığım düzenli hayata geçiş ve aktif ağırlık kaldırma işinden bir an olsun vazgeçmedim. Bu süre zarfında idman yapamadığım en uzun 2 dönem biri 12 gün diğeri 8 gündü. Onun harici haftada ortalamam 4 gün civarıdır ve beslenmem hep üst seviyede oldu. Yaklaşık 8 aydır supplement işini de kestim sadece çok iyi beslenme yüksek kalori ile spor hayatına devam ediyorum . Ektomorf olduğumdan dolayı kalorinin iyisi kötüsü olmaz şeklinde kızartmadan uzak durarak hamburger vs ayırt etmeden yiyiyorum. Başlangıç ve güncel resimlerimi ekliyorum . Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Başlangıç ağırlığım 71 kilo . Şu an ki ağırlığım 80 kilo. Kışı iyi geçirebilirsem seneye bir yarışma yapmayı düşünüyorum

Eklentiler

• 03.11.jpg
    03.11.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 1.398
  • Screenshot_4.jpg
    Screenshot_4.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 1.417
  • Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 1.426
  • Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 1.430
Son düzenleme:
göğüsler bariz önde bench basmayı seviyorsunuz kol kaç soğuk ?
Kardeşim 2. resimde Göğüsler sıcak göğüs idmanı sonrasıydı. 1. Resimde Omuz idmanı sonrasıydı. Son resimde sırt çalışmıştım. 1. Senemden beri kol ölçüsü almadım ama hep bulk gittim öyle paramparça olmadım hiç. küçülmeye karşı fobim var şimdilik

Kardeşim 2. resimde Göğüsler sıcak göğüs idmanı sonrasıydı. 1. Resimde Omuz idmanı sonrasıydı. Son resimde sırt çalışmıştım. 1. Senemden beri kol ölçüsü almadım ama hep bulk gittim öyle paramparça olmadım hiç. küçülmeye karşı fobim var şimdilik
Gelisim guzel tebrikler.Buarada yag oranınız kaç?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Masallah, cok basarili. Temiz bir bulk gecirip seneyede saglam bir define ile catir catir olur vucudun.

seni anabolikler bölümünden hatırlıyorum , ne kullanmıştın aklımda değil ama doğal olmadığını biliyorum. neden insanları kandırmaya çalışıyorsun ?
Selamlar kardeşim. Sporda yaklaşık 8 ay kadar vücudum hiç tepki vermedi. Bu sporda 1-2 yılı geçiren herkes gibi o konuları araştırdım niyetlendim de. Ama sonuç almaya başladıktan sonra o işe girmemeye karar verdim. Hiç bir şey kullanmadığımı temin ederim. Kaldı ki anabolik kullansam paylaştığım resimler bu şekilde olmazdı. 2,5 sene de aldığım kilo toplam 8-9.[DOUBLEPOST=1474029443][/DOUBLEPOST]
Masallah, cok basarili. Temiz bir bulk gecirip seneyede saglam bir define ile catir catir olur vucudun.
Teşekkür ediyorum.

başlangıç resmine bakarak konuşuyorum. ektomorf değilsin bence. ektomorf dediğin kupkuru sıska oluyor. ben 58.5 kiloydum mesela. onun gibi.

fotolar eksik bir an once bacak vs eklesen iyi olur
onun disinda gelisim guzel

bence yanlış anladın arkadaş niyetlendim kullanacaktım ama gelişim olumlu olunca kullanmaktan vazgeçtim demek istemiş sanki

Back
Yukarı