Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Selam
Tebrik ederim Tylerzane
Startdan bu yana çok büyük emeklerin verildiği şüphesiz..
Bambaşka biri olmuşsun. Nacizade tavsiyem bu finish senin için yeni bir start olsun.. Amaçlarına uygun diyet ve antreman programlarını gözden geçir..
Herşeye en iyi bir şekilde yeniden başla..
6cm boy uzamış, bu bile kendi başına başlık sebebi tebrikler.)
Çok güzel ve motive edici bir gelişme olmuş. 21 yaşından sonra boyunun uzaması da ilginçmiş. 6cm yanlış ölçmende imkansız..
Ewt benimde en cok dikkatimi o cekti 21 yasidan sonra 6 cm boy uzamasi.Cok güzel bir gelisme kaydetmissin,hatlar gayet güzel ve belirgin,93 kilo olmana ragmen halen hacim eksikligi var gibi duruyor oda boyun uzun olmasindan kaynaklaniyor sanirim.Resimlere bakinca 43 cm kol görünmüyor,ama sicakken ve kasili halde ölcmüs olabilirsin.
Basarilar diliyorum Kolay Gelsin.
Merhaba gayet güzel bir gelişim senin bu gelişimin benimde aynen hedefim şuanda olduğun durum yani hedefim boy uzamasıda ilginçmiş 21 yaşından sonra ben 18 yaşındayım boy 1.83 acaba uzucak mı benimde boy uzun doldurmak zor ve zaman ister bence burada kal yani benim görüşüm ben en fazla senin kadar istiyorum yani
Şu anki yağ durumunda iyi gibi ama şimdiki yağ oranın kaç acaba ?Aynen dostum bu hacimde kalmak amacı ile beslenme ve idmanıma dikkat ediyorum.Bundan sonrası artık bu hacimde yağ oranını daha da düşürüp definisyona ağırlık vereceğim.
Yüzde 5-6 arası..Şu anki fotoğraf makinası keskinlik bazında iyi sonuçlar veremiyor.1 ay sonra Belçika'dan arkadaşım gelecek Canon 5D Mark III'ü ile birlikte; o zaman şu anki definisyonumu daha iyi yansıtan fotoğraflar çektiğimiz anda forumda paylaşacağım.Şu anki yağ durumunda iyi gibi ama şimdiki yağ oranın kaç acaba ?
bemce yağ oranın iyi dahada düşürmeni tavsiye etmem ama tabi sen bilirsinYüzde 5-6 arası..Şu anki fotoğraf makinası keskinlik bazında iyi sonuçlar veremiyor.1 ay sonra Belçika'dan arkadaşım gelecek Canon 5D Mark III'ü ile birlikte; o zaman şu anki definisyonumu daha iyi yansıtan fotoğraflar çektiğimiz anda forumda paylaşacağım.
Bence y
bemce yağ oranın iyi dahada düşürmeni tavsiye etmem ama tabi sen bilirsin
TeşekkürlerTebrikler, emeklerinin karşılığını almışsın. Darısı bizimde başımıza![]()
Beslenme düzenini varsa belli bir diyet listeni ve supplement kullanımı bizimle paylaşırmısım