• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2.5 Yıllık Vücut geliştirme

2.5 yıllık vücut geliştirme öncesi - sonrası

Herkese merhaba.

Bu spora tam anlamıyla 21 yaşında başladım.

Başladığımda 1.87 boya 68 kilo , 31 cm kol vardı

Şu an 1.93 boy , 95 kilo , 43 cm kol var

Resimleri yüklüyorum.

1079814_295302030609655_1921381793_n.jpg

44444.jpg

10253414_387861614687029_1012323396_n.jpg

IMG_11544.jpg

10013814_379155672224290_1782276379_n.jpg

IMG_41152.jpg

Selam

Tebrik ederim Tylerzane
Startdan bu yana çok büyük emeklerin verildiği şüphesiz..
Bambaşka biri olmuşsun. Nacizade tavsiyem bu finish senin için yeni bir start olsun.. Amaçlarına uygun diyet ve antreman programlarını gözden geçir..
Herşeye en iyi bir şekilde yeniden başla..

Selam

Tebrik ederim Tylerzane
Startdan bu yana çok büyük emeklerin verildiği şüphesiz..
Bambaşka biri olmuşsun. Nacizade tavsiyem bu finish senin için yeni bir start olsun.. Amaçlarına uygun diyet ve antreman programlarını gözden geçir..
Herşeye en iyi bir şekilde yeniden başla..

Teşekkürler fakat son 2 cümlende ne demek istediğini anlamadım.Diyet ve antrenman programım en iyi verimi alabilmem için hazırlandı zaten.

6cm boy uzamış, bu bile kendi başına başlık sebebi tebrikler.)

Teşekkürler

1 resim daha ekliyorum

23232332.jpg

resimleri sadece ben mi göremiyorum .. yoksa linkler kırık mı ?

Ewt benimde en cok dikkatimi o cekti 21 yasidan sonra 6 cm boy uzamasi.Cok güzel bir gelisme kaydetmissin,hatlar gayet güzel ve belirgin,93 kilo olmana ragmen halen hacim eksikligi var gibi duruyor oda boyun uzun olmasindan kaynaklaniyor sanirim.Resimlere bakinca 43 cm kol görünmüyor,ama sicakken ve kasili halde ölcmüs olabilirsin.

Basarilar diliyorum Kolay Gelsin.

Çok güzel ve motive edici bir gelişme olmuş. 21 yaşından sonra boyunun uzaması da ilginçmiş. 6cm yanlış ölçmende imkansız..

teşekkürler

Ewt benimde en cok dikkatimi o cekti 21 yasidan sonra 6 cm boy uzamasi.Cok güzel bir gelisme kaydetmissin,hatlar gayet güzel ve belirgin,93 kilo olmana ragmen halen hacim eksikligi var gibi duruyor oda boyun uzun olmasindan kaynaklaniyor sanirim.Resimlere bakinca 43 cm kol görünmüyor,ama sicakken ve kasili halde ölcmüs olabilirsin.

Basarilar diliyorum Kolay Gelsin.

Hacmi ben bu şekilde sabit tutmaya çalışıyorum.Body building tarzı değil de fitness tarzı çalışma yapıyorum.Fazla hacim sevmiyorum.Kaslarımın yapısı uzun olduğu için 43 cm görünmeyebilir doğrudur.

Teşekkürler

Merhaba gayet güzel bir gelişim senin bu gelişimin benimde aynen hedefim şuanda olduğun durum yani hedefim boy uzamasıda ilginçmiş 21 yaşından sonra ben 18 yaşındayım boy 1.83 acaba uzucak mı benimde boy uzun doldurmak zor ve zaman ister bence burada kal yani benim görüşüm ben en fazla senin kadar istiyorum yani

Merhaba gayet güzel bir gelişim senin bu gelişimin benimde aynen hedefim şuanda olduğun durum yani hedefim boy uzamasıda ilginçmiş 21 yaşından sonra ben 18 yaşındayım boy 1.83 acaba uzucak mı benimde boy uzun doldurmak zor ve zaman ister bence burada kal yani benim görüşüm ben en fazla senin kadar istiyorum yani

Aynen dostum bu hacimde kalmak amacı ile beslenme ve idmanıma dikkat ediyorum.Bundan sonrası artık bu hacimde yağ oranını daha da düşürüp definisyona ağırlık vereceğim.

Şu anki yağ durumunda iyi gibi ama şimdiki yağ oranın kaç acaba ?
Yüzde 5-6 arası..Şu anki fotoğraf makinası keskinlik bazında iyi sonuçlar veremiyor.1 ay sonra Belçika'dan arkadaşım gelecek Canon 5D Mark III'ü ile birlikte; o zaman şu anki definisyonumu daha iyi yansıtan fotoğraflar çektiğimiz anda forumda paylaşacağım.

Bence y
Yüzde 5-6 arası..Şu anki fotoğraf makinası keskinlik bazında iyi sonuçlar veremiyor.1 ay sonra Belçika'dan arkadaşım gelecek Canon 5D Mark III'ü ile birlikte; o zaman şu anki definisyonumu daha iyi yansıtan fotoğraflar çektiğimiz anda forumda paylaşacağım.
bemce yağ oranın iyi dahada düşürmeni tavsiye etmem ama tabi sen bilirsin

Tebrikler, emeklerinin karşılığını almışsın. Darısı bizimde başımıza :)
Teşekkürler

Beslenme düzenini varsa belli bir diyet listeni ve supplement kullanımı bizimle paylaşırmısım

Supplement kullanımına son 1 yılda başladım.Pre workout ve whey protein alıyorum, (protein öğlen 12-3 arası ve idmandan hemen sonra).Ek olarak glutamin + bcaa karışımı supplementleri tercih ediyorum,bunları da idman sırasında tüketiyorum.

Günde 6 öğün, azar miktarda yiyorum.Definisyon ve ya bulk döneminde şeker tüketmiyorum, definisyon döneminde düşük karbonhidrat kgx2.5 miktarında protein alıyorum.Karbonhidratları da komplex türünde almaya özen gösteriyorum.Yağları ise doymamış yağlardan & omega 3lerden sağlıyorum.

Yatmadan önce ise casein proteini tüketiyorum.Omega 3 takviyesini genelde yatarken alıyorum

Uyku düzenine gelince, günde 7 saat uyuyorum ama 4-5 saat uyusam bile yetiyor,2 saatlik uykuyla da ağır idmanlar çıkardığım zamanlar oldu, uyku problemim yok.

Back
Yukarı