FurkanAdsiz
Üye
Merhabalar,
Yazın üç ayda sürekli yağlı, sağlıksız ve tek hareketliliğimin teravih namazı olduğu vakitlerden sonra aşırı derecede kilo aldım. Okullar açılınca da yurtta bu yaşantıma devam ettim. Fakat sonunu düşünmeden hareket ediyordum. Sonra arkadaş ortamlarında dalga geçenler falan oluyordu ve bu benım çok zoruma gidiyordu. Bu işi yurtta yapamayacağımı düşündüğüm için okulumu ailemin yanına aldım.
Spora 8 Aralık 2015te başladım ilk ay deneyimsizlik tecrübesizlik falan boşa gitti. 2. Ayda biraz daha tecrübelendim.
8 Aralık 2015 Ölçümlerim:
Göğüs - 100.5cm
Bel - 94cm
Kalça - 110cm
Kollar - 36cm
Boy - 1.79m
Kilo - 89.7
13 Şubat Ölçümlerim:
Göğüs -102cm
Bel - 91cm
Kalça - 107cm
Kollar - 38cm
Boy - 1.79m
Kilo - 83.1
Vücudum ilk halime göre toparlandı, antreman proğramımıda yazayım:
2 . ay proğramı (bu proğramda 2 gelinip 1 gün dinlenilecek program süresi 2 ay)
1.Gün
GÖĞÜS
1-Incline Bench Press
2-Incline Benc Barbell Press
3-Dumbbell Bench Dumbbell Flyes
ÖN KOL
1-Dumbbell Curls
2-Concentration Curls
KANAT
1-Bent Over
2-Dumbell Bent Over
3-Pull Down Behind Necl
2.Gün
OMUZ
1-Dumbell Front Raise
2-Lateral Raises
3-Barbell Shoulder Press
ARKA KOL
1-Triceps Pushdowns
2-Bench Dips
BACAK
1-Barbell Calf Raise
2-Leg Press
3. Gün:
30 Dakika Kardiyo
15 Dakika Karın Çalışıyorum
Pazar Günleri Of Günün
Antreman programım bu şekildedir. Haftanım 3 günü yon balığı tüketiyorum öğlenlerı ve haftada 2 ya da 3 kere hamsi çıpra gibi balıklar yiyorum akşamları. Genelde et haşlaması veya tavuk haşlaması yiyorum akşamları. Hardline Whey 3 Matrix kullanıyorum. Sabahları 4-5 yumurta 2 tanesi tam 100 gr peynir süt ve muz tüketiyorum. Buda fotoğraflar:
Hedefim yağ oranımı düşürerek 74 kiloya ulaşmak ve hacimli bir vücud bu hedefte nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi forumlar
SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazın üç ayda sürekli yağlı, sağlıksız ve tek hareketliliğimin teravih namazı olduğu vakitlerden sonra aşırı derecede kilo aldım. Okullar açılınca da yurtta bu yaşantıma devam ettim. Fakat sonunu düşünmeden hareket ediyordum. Sonra arkadaş ortamlarında dalga geçenler falan oluyordu ve bu benım çok zoruma gidiyordu. Bu işi yurtta yapamayacağımı düşündüğüm için okulumu ailemin yanına aldım.
Spora 8 Aralık 2015te başladım ilk ay deneyimsizlik tecrübesizlik falan boşa gitti. 2. Ayda biraz daha tecrübelendim.
8 Aralık 2015 Ölçümlerim:
Göğüs - 100.5cm
Bel - 94cm
Kalça - 110cm
Kollar - 36cm
Boy - 1.79m
Kilo - 89.7
13 Şubat Ölçümlerim:
Göğüs -102cm
Bel - 91cm
Kalça - 107cm
Kollar - 38cm
Boy - 1.79m
Kilo - 83.1
Vücudum ilk halime göre toparlandı, antreman proğramımıda yazayım:
2 . ay proğramı (bu proğramda 2 gelinip 1 gün dinlenilecek program süresi 2 ay)
1.Gün
GÖĞÜS
1-Incline Bench Press
2-Incline Benc Barbell Press
3-Dumbbell Bench Dumbbell Flyes
ÖN KOL
1-Dumbbell Curls
2-Concentration Curls
KANAT
1-Bent Over
2-Dumbell Bent Over
3-Pull Down Behind Necl
2.Gün
OMUZ
1-Dumbell Front Raise
2-Lateral Raises
3-Barbell Shoulder Press
ARKA KOL
1-Triceps Pushdowns
2-Bench Dips
BACAK
1-Barbell Calf Raise
2-Leg Press
3. Gün:
30 Dakika Kardiyo
15 Dakika Karın Çalışıyorum
Pazar Günleri Of Günün
Antreman programım bu şekildedir. Haftanım 3 günü yon balığı tüketiyorum öğlenlerı ve haftada 2 ya da 3 kere hamsi çıpra gibi balıklar yiyorum akşamları. Genelde et haşlaması veya tavuk haşlaması yiyorum akşamları. Hardline Whey 3 Matrix kullanıyorum. Sabahları 4-5 yumurta 2 tanesi tam 100 gr peynir süt ve muz tüketiyorum. Buda fotoğraflar:

Hedefim yağ oranımı düşürerek 74 kiloya ulaşmak ve hacimli bir vücud bu hedefte nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi forumlar

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi