• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2. ayım 94,5 kilodan 84,8 kiloya boy 174 yaş 17

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FuKaGa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FuKaGa

Üye
Merhabalar 2. ayımdayım haftada 1 kilo veriyorum toplamda yaklaşık 9 kilo verdimm ama vücudumda nedense pek bir değişim olmadı verdiğim kiloya göre söylüyorum. Evet 2 ay biraz erken ama en azından biraz gitmesini beklerdim. Görünüşde değişiklik yok gibi geliyor bana ama pantolonların bollaşdığını ve kemerime 3 delik açdığımı söylüyebilirim. Sizin yorumlarınızı bekliyorum.
burdada beslenmem ve yapdığım antreman yazıyor şuan ağırlık olarak 8,5kg kullanmaya başlaıdm.

Önceki Kilo: 94,5
Şimdiki Kilo: 84,8
Hedef: 70
Boy: 174
bel: 108 den 100
kol: 34 den 36

BESLENMEM

sabah 06:30 civarı: 1 tam ve 1 beyaz yumutta + 40-50gr peynir + 1 çeri domates
+ 5 kaşık yulaff ezmesi ile omlet
öğlen 13:00 : 100gr tavuk veya et veya balık + 1 tabak salata + 1 bardak ayran veya 1 kase yoğurt + 1 dilim tahıllı ekmek
Not: kardiyo günleri öğle yemeği saat 14:00 oluyor okuldan direk gelince kardiyo yapmaya gidiyorum

17:00 antreman

19:00 da akşam yemeği : 100gr tavuk veya et veya balık + 1 tabak salata + 1 bardak ayran veya 1 kase yoğurt + yarım tabak çorba + 1 dilim tahıllı ekmek

Antreman

PAZARTESİ
Dumbbell Squat
Dumbbell Bench Press
Two Arm Dumbbell bent over row
Dumbbell Shoulder Press
Triceps Dips
Hammer Curl
Leg raise 1x 30
Crunch 1x 30
Oblique Floor Crunch 1x 30
oblique twist 1x30 dumbbell
yan mekik 1x30
Mekik 1x30

SALI
10 dk Isınma ( Tempolu yürüyüş)
1,15 dakikalık hafif koşu
4 dakikalık tempolu yürüyüş
1,15 dk koşu/4 dk yürüyüş 20 dakika boyunca tekrar

ÇARŞAMBA
Dumbell Lunge
Dumbbell Deadlift
Push Up
Lateral Raise
Dumbbell French
Standing Dumbbell Curl
Standing Calf Raise
Leg raise 1x 30
Crunch 1x 30
oblique twist 1x15 dumbbell , dont dumbbell 1x30
yan mekik 1x30
Mekik 1x30
PERŞEMBE
10 dk Isınma ( Tempolu yürüyüş)
1,15 dakikalık hafif koşu
4 dakikalık tempolu yürüyüş
1,15 dk koşu/4 dk yürüyüş 20 dakika boyunca tekrar
CUMA
Dumbbell Fly
One Arm Dumbbell Row
Dumbbell Thruster*
Dumbbell Triceps Extension
Concentration Curl
Leg raise 1x 30
Crunch 1x 30
oblique twist 1x30 dumbbell
yan mekik 1x30
Mekik 1x30
CUMARTESİ
Off
PAZAR
Off

Resimler

başlangıç tarihi: 07.03.2014
en son tarih: 29.04.2014

yorumlarınızı bekliyorum

Benimde sizin gibi bel bölgemde yağlanma var, bu yazdıklarınızı ne zamandır yapıyorsunuz?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

biraz toparlanma olmuş yinede, yağ oranı yüksek kişilerde kas belirginleşmesi daha zor olur, OFF günlerinizden birine HIIT de denilen kısa sürede yüksek tempoyla yağ yakım programlarını denemenizi tavsiye ederim ;)

biraz toparlanma olmuş yinede, yağ oranı yüksek kişilerde kas belirginleşmesi daha zor olur, OFF günlerinizden birine HIIT de denilen kısa sürede yüksek tempoyla yağ yakım programlarını denemenizi tavsiye ederim ;)

Teşekkürler yorumunuz için cumartesi ve pazar günler dolu oluyorum malesef o yüzden off yapmak zorunda kalıyorum ben biraz sabırsız biriyim :) ne zaman sonra artık vucudum gözle görülür değişmelere girer.acaba

LG-E612 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler yorumunuz için cumartesi ve pazar günler dolu oluyorum malesef o yüzden off yapmak zorunda kalıyorum ben biraz sabırsız biriyim :) ne zaman sonra artık vucudum gözle görülür değişmelere girer.acaba

bu durum kişiden kişiye değişir, genelde 3-4 aydan itibaren sonuçlar netleşmeye başlar ancak dediğim gibi yağ oranınız yüksekse kas yapsanız bile belli etmeyebilir kendini. dikkat etmeniz gerekenler önem sırasına göre;
- beslenme (protein ağırlıklı beslenme)
- uyku (özellikle ağır çalışılan günlerde 8 saat minimum 7 saat)
- bilinçli egzersiz (hareketleri doğru yaparak ve mümkün olan en ideal ağırlıkları tespit ederek)
- egzersiz süreleri ve şiddeti (haddinden fazla ağırlık çalışmakta size yararlı olmayabilir)
- kardiyo tarzı egzersizler (HIIT tarzı tavsiyemdir)
- sabır ;)

Benimde "bel bölgesi yağlanma"diye bir konum var benim içinde düşüncelerinizi paylaşır mısınız?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bu durum kişiden kişiye değişir, genelde 3-4 aydan itibaren sonuçlar netleşmeye başlar ancak dediğim gibi yağ oranınız yüksekse kas yapsanız bile belli etmeyebilir kendini. dikkat etmeniz gerekenler önem sırasına göre;
- beslenme (protein ağırlıklı beslenme)
- uyku (özellikle ağır çalışılan günlerde 8 saat minimum 7 saat)
- bilinçli egzersiz (hareketleri doğru yaparak ve mümkün olan en ideal ağırlıkları tespit ederek)
- egzersiz süreleri ve şiddeti (haddinden fazla ağırlık çalışmakta size yararlı olmayabilir)
- kardiyo tarzı egzersizler (HIIT tarzı tavsiyemdir)
- sabır ;)
Teşekkür ederim

LG-E612 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı