• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 ay çalışma sonucu (Süper değişim)

2lp7y.jpg

karın bölgesini hallettim sıra göğüs ve omuz ve kollarda 2 ay sonra tekrar karşınızda olucam arkadaşlar

yorumlarınızı bekliyorum...

Birader niye saçma sapan konu açıyon boşu boşuna kirlilik yapıyon forumda ya lanet olsun git konu dışı bölümüne ekle bu resmi..

ironi yapmak istedim 2 günlük çalişmasını koşa koşa foruma getirenlere karşı tabi anlayana :)

XeariouS ben o photoshopu yapmak için 2 ay uğraştım dstm sen ne sanmıştın :(

Komik mi Yani?

Adam paint terk beyler..

ironi yapmak istedim 2 günlük çalişmasını koşa koşa foruma getirenlere karşı tabi anlayana :)

XeariouS ben o photoshopu yapmak için 2 ay uğraştım dstm sen ne sanmıştın :(
--------------------------------------------------------------
iyiki itiraf etmişsin resmin sahte olduğunu millet çakmış ben yarım saat resme bakıp ulan nasıl üstü minare altı şişhane allah allah deyip akıl erdiremedim iyiki sahte olduğunu yazmışsın bende gerçek sandım a32

Bu kadar ciddi olmamak gerektiğini düşünüyorum ki şahsen beni gerçekten gülümsetti . Bazı arkadaşlar incisözlük ağzıyla konusuyor burda . Ben incisözlük yazarıyım ancak bu forumda o jargon pek hoş olmuyor. Açılan konuya biraz saygı duymalıyız. Bence iyi bir dokundurma yapmış arkadaş .

Bu kadar ciddi olmamak gerektiğini düşünüyorum ki şahsen beni gerçekten gülümsetti . Bazı arkadaşlar incisözlük ağzıyla konusuyor burda . Ben incisözlük yazarıyım ancak bu forumda o jargon pek hoş olmuyor. Açılan konuya biraz saygı duymalıyız. Bence iyi bir dokundurma yapmış arkadaş .

yorumun için teşekkürler beni anladığına sevindim :)

harbı guldum ya paınttemı yaptın arkadas gel sana fake kas ıstıyosan grafık harıkası cıkartıyım ama kagıt uzerınde olur o guzel vucud

Back
Yukarı