Merhabalar.Yaklaşık 1 buçuk 2 aydır full body antreman yapıyorum.Creatin ve gainer kullanıyorum.Kilom 60'tan 64 e yükseldi.4 KG sanki direk göbeğe gitmiş gibi hissediyorum.Hep fit olduğum için kilolu halimin nasıl olacağını bilmiyorum lakin karına doğru bir yağlanma oluyor omuzlardan vs alamıyorum.Kollarda biraz hissediliyor. 2.aydan sonra hacim için nasıl bir program yapmam lazım.Full body artık bitirelim diyoruz.Bölge bölge çalışmak için hacim için set sayıları nasıl olmalı ve kaç defa yapılmalı.
Evime aldığım spor aletlerini ve vucudu resimde belirtiyorum.Tavisyelerinizi bekliyorumBölgesel büyüme için en en etkili hareketler ve setleri belirtmenizi rica ediyorum.Vücut tipimide koydum.Bazı prof arkadaşlar yardımcı olabilirler inşallah.
Herkes birşey söylüyor.Evde yaptığımız için uzaktan PT ne kadar istemesemde almayı düşünüyorum .Hiç olmassa vücudunu kullanmış birisi bize yardımcı olabilir halden anlar.
Evime aldığım spor aletlerini ve vucudu resimde belirtiyorum.Tavisyelerinizi bekliyorumBölgesel büyüme için en en etkili hareketler ve setleri belirtmenizi rica ediyorum.Vücut tipimide koydum.Bazı prof arkadaşlar yardımcı olabilirler inşallah.
Herkes birşey söylüyor.Evde yaptığımız için uzaktan PT ne kadar istemesemde almayı düşünüyorum .Hiç olmassa vücudunu kullanmış birisi bize yardımcı olabilir halden anlar.

Son düzenleme: