• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2. Ay - yaş 18 - 1.85 boy 82 kilo evde çalışma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ylnnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ylnnn

Üye
Evde 2. ayım ek besin kullanmadan sadece beslenmemi düzenleyerek 2 adet dumbell'la çalışarak.

soğuk ölçüler

kol = 37
omuz = 122

suan aklımda bunlar var diğerlerini ölçünce eklerim

yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Eklentiler

• PHOT0001.jpg
    PHOT0001.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 719
  • PHOT0003.jpg
    PHOT0003.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 640
  • PHOT0004.jpg
    PHOT0004.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 653
Daha önceden çalışmışlığın falan varmı 2 ay önceki ölçülerin neydi 2 aYda 37 cm kol harika ya.Vucuduna gelecek olursak yaz aylarına geliyoruz biraz cardiyo yapmaya başlamanı tavsiye ederim ayrıca üst göğüs eksikliğin fotolardan gözüküyor.Dediğim gibi belini inceltmeye çalış.2 Aya göre başarılı bi vucut benim 4 ay oldu kolu 32 den 36a çekebildim anca bende supplement kullanmıyorum.
Başarılar...

daha önce çalışmışlığım yok ama uzun süredir basketbol oynuyorum.2 ay önce ölçmedim malesef ölçülerimi. ygs ve lys'ye hazırlandığım için pek zamanım olmuyor ama sınavlar bittiğinde daha çok düşücem üstüne çalışmanın. Salona gitmeyi düşünmüyorum açıkçası amacım aşırı bir vücut yapmak değil.yorumlarınız için teşekkür ederim bileğimin ölçüsü 19cm bu arada

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10.04.10 00:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09.04.10 23:51 ----------

göğüs = 110
bel = 90

şu sınavlar bi geçsinde sonra daha da iyi olacaktır. amacım yağ oranını düşürüp biraz hacim alıp sonra şekil çalışmak sanırım evdede bunu başarabilirim az da olsa çok teşekkür ederim yorumlarınız için. genetik olarak bende şanslı olduğumu düşünüyorum biraz sadece biraz yağ sorunum var oda diyetle azaldı umarım bu yaz pek bir sorun kalmayacak

barfiks çekememe gibi bir sorunum var benim

T-BAR ROWING
ONE ARM DUMBBELL ROWING
BENT OVER BARBELL ROWING

bunlarla sırt çalışıyorum ama barfikste yapmaya çalışıcam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Back
Yukarı