2 aydır spor yapıyorum boy 1.85/1.90 civarı kilo 85

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
125a.jpg

34.jpg

Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese.Adım emre 18 yaşındayım boyum 1.90 civarı kilom 85 86 civarı.Birkaç sorum olacak cevap yazarsanız sevinirim.Ben vücut geliştirmeye başlayalı 2 ay oldu.İlk 1.5 ay kardiyo ve makinelerde ağırlık çalıştım.2 3 haftadır da bölgesel çalışıyorum.Omuz bacak sırt ön kol arka kol pazu bacak baldır göğüs gibi.Başlangıçta 93/94 kiloydum şuanda 85/86 civarıyım.Beslenme konularını vs.internetten araştırdım yabancı makale çevirilerinden baya bilgi edindiğimi düşünüyorum.Benim bundan sonraki süreçte kas kazanmak için ne yapmam gerekiyo.Kilo vermelimiyim daha yada kilo almalımıyım?Nasıl bir yol izlemeliyim.Ayrıca 3 fotoğraf olan bölümde 1.fotograf spora basladıgım ilk gün 2.fotograf birinci ayın fotosu 3.fotoğraf ise ikinci ayın fotoğrafları.Yan fotoğraflarında düzen ters olmuş mavi şortlu ilk günkü fotoğrafım sarı şortlu fotoğraf 1 ay sonraki halim.Bu sporu uzun zamandır yapan ve bilgisi olanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.Nasıl bir yol izleyeceğime dair.Teşekkürler şimdiden.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı