2 ayda 6 kg protein tozu tüketmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zirzopp

Üye
Arkadaşlar selamlar;

13 aydır sporun içindeyim. Kısmetse 13 yıl gibi de bir hedefim var. Mayıs ayı ortaları itibariyle idman sayımı ve ağırlıkları ciddi olarak arttırarak tempo arttırdım. Haftada 6 gün idman yapıyorum. Her kas grubunu 2 kez çalıştırıyorum. Bu süre zarfında sabah uyanır uyanmaz, idmandan hemen sonra ve gece yatmadan önce yarım litre sütle karıştırmak suretiyle günde 3 sefer protein tozu kullandım. Yani 2 ayda 2 tane 2,9 kiloluk optimum gold whey standart bitirdim. Tabi öğün sayımı da arttırdım günde 7 öğün yapıyorum. karaciğerin zorlandığına dair Herhangi bir problem yaşamadım sivilce vs. Sizce protein tozu alımını azaltayım mı

karacigerin zorlanip zorlanmadigi sivilceden mi anlasiliyor, sorun yasamiyorsan ve verim aliyorsan neden azaltasin optimumun 2,9 kiloluk wheyi bildigim kadariyla yoktu nasil temin ettin o.O sen cevap istiyosun bn soru sordum kusuruma bakma

At yarışlarıne felanmı hazırlanıyorsun??bu ne yaaa?günde 10 öğün yiyorum desen şaşırmamda kullandığın bir ek besin,günde 3 kez kullanman 3 kat etki yapmaz.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı