• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 ayda bu gelişim ve büyüme ?

Selamlar
Oncelikle resimler bana ait değil. Sadece fikir almak ve bunun nasil olacagini ogrenmek icin soruyorum. Yorumlarinizi bekliyorum.

İnstagramda hocalarin profillerdeki bilgileri okurken ogrenci degisimlerinden bir resim dikkatimi cekti, sadece 2 ayda +12 kilo ve gozle gorulur bir buyume. Fotograf altinda tarihler yaziyor. Baslangic 58. 2 ay sonra 70.
Tamam hepsi kas degil ama gorunus itibariyle eskiye gore gayet iyi durmus bence.

Simdi bu arkadas icin ne yapmis olabilir bu 2 ayda. Beslenme ve antrenman icin?

Ayda 6 kilo almis. Ufak bir hesapla 7000 kalori bir kilo. 42000 ekstra kalori almasi lazim.
Gunluk ihtiyaci 1600 desek, her gun ustune 1400 kalori ekleyerek ve duzenli antrenmanla boyle olur mu? Ya da baska neler gerekli?
Yorum ve onerilerinizi bekliyorum, kisa vadede hedefim boyle olmak.

Eklentiler

• IMG_3522.JPG
    IMG_3522.JPG
    110,4 KB · Görüntüleme: 1.427
2 4 ayda olabilir resimin doğruluğu tartışılır ama yapılabilir alt yapı ektomorf olmak ve gemetik yeterlilikle olur resimdede daha iyi görüntü için ışık kullanılmış

bilgili birinin eşliğinde antreman programı beslenme ve bazı detaylar üzerinde durularak ulaşılabilir.ama dediğim gibi herkez aynı ay içersinde aynı ilerlemeyi gösteremez kişiden kişiye değişir.

bilgili birinin eşliğinde antreman programı beslenme ve bazı detaylar üzerinde durularak ulaşılabilir.ama dediğim gibi herkez aynı ay içersinde aynı ilerlemeyi gösteremez kişiden kişiye değişir.

sanirim o arkadas body building yerine powerlifting calismis.
calistigi hoca powerlifting uzerine calisiyor ve bilinen bir hoca o camiada.

Acaba daha fazla hacim ve kilo icin powerlifting bb den daha hizli sonuc verir diyebilir miyiz?

sanirim o arkadas body building yerine powerlifting calismis.
calistigi hoca powerlifting uzerine calisiyor ve bilinen bir hoca o camiada.

Acaba daha fazla hacim ve kilo icin powerlifting bb den daha hizli sonuc verir diyebilir miyiz?

başlangıç için kesinlikle daha iyidir ama powerlifting çalışmaları gercekten sakatliga cok yatkindir hareketlerini cok iyi ogrenmek gereklidir.5x5 programı ve fullbody program spora yeni baslayanlar icin en iyisidir kesinlikle aksi iddia edilemez daha sonra split yapilcaksada haftada 2 kez bi kas grubu calistirilmali ve compound egzersizler herzaman natureller için en iyi egzersiz cesitleridir.

Back
Yukarı