firstclass
Üye
Bu vücut 2 ayda adam olur mu? Spordaki hocam kilo vermeme hiç gereko olmadığını söyledi. Hatta 2 ay kadar önce onun direktifleriyle 3 kilo kadar aldım. Ancak şimdi tam anlamıyla spora başlıyorum.
Boy: 1.89
Kilo : 74
Bel çevresi vs. ölçmeyi pek bilmiyorum o yüzden yazamıyorum.
Belimdeki bant hastalığımla ilgili birşey. Sormayın anlatması uzun sürer
Ayrıca vücudumdaki kılalr içinde özür diliyorum sizden
Genetik onlar yapacak birşey yok
Ciddi anlamda gelişme görürsem bir ihtimal keserim 
Hocam bir program yazdı ancak 2-3 ayda ne kadar geliştirebileceğimi merak ediyorum. Beslenme düzenimi öyle burada tavsiye edilenler gibi değiştiremiyorum çünkü şeker hastasıyım. Yani sabahları bal-pekmez vs. yiyenler var burda, onlar gibi beslenemiyorum. Ancak belli bir diyet programım var ve ona uyuyorum sürekli. Kilonuzun 2 katı kadar protein almanız gerekli vs. diyenler var, günde nerdeyse yarım kalıp peynir yiyorum. Beyaz peynire çok düşkünüm
Ayrıca hastalığım sonucu olarak çok ağır cardio yapamıyorum. O yüzden zaten programımdaki cardio miktarı sadece 15dk koşu olarak sınırlı.
Önceden 6 ay kadar ortalama ağırlıkta fitness'a gittim düzenli olarak. O yüzden karın bölgesinde ciddi mitkarda bir yağ yok. Üstteki yağ tabakasını atabilirsem belli olur gibime geliyor. Ayrıca 2.5 yıl kadar ciddi anlamda hentbol oynadım.
Şimdiden teşekkürler.
Not: Göbeğim aslında fotoğraftakilerden biraz daha az. Yani dümdüz değil ancak ele çok fazla gelmiyor yağlar. Yağ oranımıda en kısa zamanda ölçtürüp yazacağım.
Boy: 1.89
Kilo : 74
Bel çevresi vs. ölçmeyi pek bilmiyorum o yüzden yazamıyorum.
Belimdeki bant hastalığımla ilgili birşey. Sormayın anlatması uzun sürer

Ayrıca vücudumdaki kılalr içinde özür diliyorum sizden

Hocam bir program yazdı ancak 2-3 ayda ne kadar geliştirebileceğimi merak ediyorum. Beslenme düzenimi öyle burada tavsiye edilenler gibi değiştiremiyorum çünkü şeker hastasıyım. Yani sabahları bal-pekmez vs. yiyenler var burda, onlar gibi beslenemiyorum. Ancak belli bir diyet programım var ve ona uyuyorum sürekli. Kilonuzun 2 katı kadar protein almanız gerekli vs. diyenler var, günde nerdeyse yarım kalıp peynir yiyorum. Beyaz peynire çok düşkünüm

Önceden 6 ay kadar ortalama ağırlıkta fitness'a gittim düzenli olarak. O yüzden karın bölgesinde ciddi mitkarda bir yağ yok. Üstteki yağ tabakasını atabilirsem belli olur gibime geliyor. Ayrıca 2.5 yıl kadar ciddi anlamda hentbol oynadım.
Şimdiden teşekkürler.
Not: Göbeğim aslında fotoğraftakilerden biraz daha az. Yani dümdüz değil ancak ele çok fazla gelmiyor yağlar. Yağ oranımıda en kısa zamanda ölçtürüp yazacağım.