Zaten evde çalışıyorsun , birazdaha zorlamalısın kendini birazdaha hard olmalı ben olsam öyle yapardım.
Göğüste bir hareket min 4 set olsun, toplamda 12 set olsun, kas daha ısınmadan hareket bitiyor 3 sette ondan sonra 3 dk dinlenmeye geçiyorsun bir işe yaramıyor. İstersen 15 set yap senin o günkü enerjine bağlı. ben 12 ile 15 set arası yapıyorum.
Bileşik hareketlere ne kadar önem verirsen izole hareketleriden okadar çala bilirsin.
9 set tricepse gerek yok ,zaten küçüçük kas grubu, göğüs çalışırken yeteri kadar aktif oluyor , omuza prestede aktif oluyor, 4 set yeterli arada 5 sette yapardım. Bazen 15 set göğüs girdiğim günler triceps bile çalışmazdım.
Omuz çok önemli, 2 hareket koymuşsun ikiside press aynı, bunun birini lateral raise yap. 3 set 3 set bence az ,kas yeni ısınıyorken hareketi değiştiriyorsun. min 5 set yap hareket başı, 5 yana açış , 5 press olsun.
Aynı şey çekiş günü içinde geçerli. 3 setlik hareketleri min 4 set yap yeri gelsin 6 set yap . Bana göre 10 set sırt için az, hem her hareket 3 set hemde evde çalışıyorsun ne kadar yorabilirsinki sırt kasını. Ben evde 15 set giriyorum 6 set 6 set 3 set şeklinde.
Biceps bazen 2 hareket 10 set, olamadı 8 set giriyorum, bazende tek hareket 6 set giriyorum. Ağzım burnum yamulana kadar setimi ve tekrarımı yapıyorum.
Hemen hemen yaş kilo boyumuz aynı , ölçülerimiz farklı.