2 aylık çalışma sonucu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar, henüz bu spora başlayalı 2 ay oldu. İlk başladığımda 53 kiloydum ve neredeyse bir deri bir kemiktim. 2 ay gibi bir sürede sıkı bir beslenme diyedi ve gıda takviyesi protein ile 62 kilo oldum. yani 2 ayda 9 kilo almayı başardım. ilk halimin fotoğrafları yok zira, çok berbat zayıftım. Sizce 53 kilodan, 62 kiloya 2 ayda normal mi yoksa, çok fazla mı abanıyorum ? daha önce hayatımda hiç 60'ı bile görememiştim. Birde sanki duraklama dönemine girdim. 62 oldum 10 gündür yukarı çıkmıyor. Böyle olması normal mi ?

Ve son olarak sizce nasıl gidiyorum, iyi mi bu şekilde devam edersem fit bir görüntüye kavuşabilirmiyim. (amacım aşırıya kaçmak değil, fit bir vücuda sahip olmak ideal yani.)

Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Eklentiler

• 2.jpg
    2.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 454
  • 3.jpg
    3.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 402
  • 1.jpg
    1.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 416
Boyun baya uzun anladigim kadariyla bence beslenmende yada programda kucuk degisiklikler yaparak gelisimi arttirabilirsin eger overtrained olduysan 5-6 gun ara verip tekrar devam edersen daha yararli olur
2 ayda 9 kilo gayet iyi basarilar

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı