• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 aylık çalışmam yaş 28

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bcob
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bcob

Üye
arkadaşlar yaşım 28
boy 1.75
kg 68

bb ye yaklaşık 2 aydır düzenli bir şekilde devam ediyorum. daha öncesinde ağırlık hiç çalışmadım. Sadece 8 yıllık bir futbol geçmişim var. eksik gördüğünüz ve gelişimimde yardımcı olabilecek öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum şimdiden tşkler...

Eklentiler

• IMG_4996.JPG
    IMG_4996.JPG
    51,5 KB · Görüntüleme: 562
  • IMG_5002.JPG
    IMG_5002.JPG
    63 KB · Görüntüleme: 493
  • IMG_5005.JPG
    IMG_5005.JPG
    54,7 KB · Görüntüleme: 433
  • IMG_5007.JPG
    IMG_5007.JPG
    97,5 KB · Görüntüleme: 436
  • IMG_5009.JPG
    IMG_5009.JPG
    64,7 KB · Görüntüleme: 510
  • IMG_4985.JPG
    IMG_4985.JPG
    112 KB · Görüntüleme: 486
  • IMG_5004.JPG
    IMG_5004.JPG
    41,9 KB · Görüntüleme: 399
tşklr hoşbuldum aranızda olmaktan ve bu forumdan hergün yeni bişeyler öğrenmekten çok memnunum istemeden kural hatası yaptıysam kusuruma bakmayın ölçülerimi bilmiyorum yağ oranım %10

vg olarak yok. dediğim gibi 8 yıllık düzenli aktif futbol oynadım onun altyapısı var sadece bu arada şunuda eklemek istiyorum 1 haftadır protein tozu kullanıyorum.

vucudun fit alt yapın sayesınde .hala futbol yapıyorsan bır ıyı yanı bırde cokta kotu olmayan yanı var.sureklı kostugun ıcın resımdede goruldugu gıbı yagsız bır vucudun var formunu cok kolay korursun.ama kas yapımın hızlı olmaz. HİÇ olmaz demıyorum tabii yanlış anlama olur ama fit bir vucuttakı gibi olur buda buyuk ıhtımal senın ıstedıgın gıbıdır diye dusunuyorum :) iyi calısmalar.2aya göre guzel gelışmen..

1 senedir aktif olarak oynamıyorum bıraktım. ama bu 1 sene zarfında vücudumda yağlanma olmadı sporda yapmadım. seninde dediğin gibi fit bir vücut hedefim. zamanında çok yaptığım için sadece haftanın 1 günü interval cardio yapiyorum. yorumun için tşkl

Back
Yukarı