kaç kilo koyup koymadığımı sormadın bile arkadaşım yağ eritip kas koydum 3-4 kilo belki değişti 2 ay içinde . 1 ay kilom biraz düştü göbek, bel, göğüs erittim. 2. ay artık açılmıştım ve ağırlıklar arttı formum yerine geldi şuan ibreyi fuledim gidiyorum.[DOUBLEPOST=1463674067][/DOUBLEPOST]Vücudun doğal yollardan 1 ayda koyabileceği kas kütlesi bellidir. Ayda yarım kilo ile 1 kilo arasındadır. Bana gerçeklikden uzak geliyor
kardeşim dediklerini övgü olarak alıyorum çok teşekkürler, ispat edemem hocama sorabilirsinizMumkun degil tabiki 2 ayda boyle bir gelisim hic kusura bakma,ovgu sayisini arttirmak icin hep sureyi kisiyor insanlar gerek yok,gelisim harika en az 1 yila yakindir oda en az
üstüne koymadım kilom sabit kaldı totelde sadece 1-2 arttıHem yağ yaktın hemde üzerinede extradan 3-4 kilo koydun bak o daha iyimiş![]()
abi yemin ediyorum 4 gün önce salona 3. aylığımı verdim(ay başları veririm) verdim2 aylık gorsel buysa ya yaptigin sureyi kısalttın yada dünyanın en iyi genetigi sende + destekleyici drug kullandin. Suplementle diyetle agir antrenmanla buna kimse inanmaz. Ben 2 ayda anca yag kaybedip duruşumu duzelttim. Ayni olacaz diye kaide yok ama yalanada gerek yok
Video gerçekten cok iyiydi
Bu videodan sonra 2 ay 40 gün 6 ay gibi paylaşımların hiçbiri inandırıcı gelmiyor bana.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu videodan sonra 2 ay 40 gün 6 ay gibi paylaşımların hiçbiri inandırıcı gelmiyor bana.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi