2 aylık değişim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Frightos

Üye
Selamlar. 2 ay önce 59 kilo ile basladim amacim kilo-hacim almakti.suan 2 ayi doldurdum kilom 66.izlenimlerimiz nelerdir hafifte olsa bir toparlanma varmi? Edit: boy 1.74

Eklentiler

• inCollage_20190507_020627973.jpg
    inCollage_20190507_020627973.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 497
  • inCollage_20190507_020722666.jpg
    inCollage_20190507_020722666.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 488
İlk fotoğrafta 59 kg sıskalığı görünmüyor. Diğerinde ise yine 66dan daha hacimli görünüyorsunuz. Yağ oranınız çok düşük o yüzden desem fazla da düşük değil sanırım. Vücudunuz gayet estetik duruyor. Yalnız postural olarak skolyoz ve lordoza sahipsiniz gibi gördüm fotoğraflardan. Başarılar

İlk fotoğrafta 59 kg sıskalığı görünmüyor. Diğerinde ise yine 66dan daha hacimli görünüyorsunuz. Yağ oranınız çok düşük o yüzden desem fazla da düşük değil sanırım. Vücudunuz gayet estetik duruyor. Yalnız postural olarak skolyoz ve lordoza sahipsiniz gibi gördüm fotoğraflardan. Başarılar
Hocam "pustural olarak skolyoz ve lordaza" ne demek? Türkçesi nedir. Kotu birseyemi sahibim
Edit: hocam simdi.internetten baktimda bir nevi fiziksel bozukluk .neremde ne gördünüz kafama takıldı simdi. Ben gogus uclarim simerik degil gibi görüyorum bununla alakali birseymi bir bilgilendirin beni lütfen

Son düzenleme:
Hocam "pustural olarak skolyoz ve lordaza" ne demek? Türkçesi nedir. Kotu birseyemi sahibim
Edit: hocam simdi.internetten baktimda bir nevi fiziksel bozukluk .neremde ne gördünüz kafama takıldı simdi. Ben gogus uclarim simerik degil gibi görüyorum bununla alakali birseymi bir bilgilendirin beni lütfen

Lordoz artmış bel çukurluğu, skolyoz omurganın eğriliği basit olarak böyle diyebiliriz. Lordoz bel çevreniz geniş olmasa bile sanki göbeğiniz varmış gibi bir görüntüye sebep oluyor. Skolyoza gelirsek omuz seviyeleriniz eşit değil ve belde hafif rotasyon varmış gibi gördüm fotoğraftan. Bunlar fotoğrafla olacak şeyler değil tabi hastaneye gidip bi ölçüm yaptırabilirsiniz. Göğüs uçlarınızın seviyesinin eşit olmamasının skolyoz ile alakalı bir durum olma ihtimali var.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
6.aydan önce başlık açtığınız için başlığınız kilitlenmiştir.

"Vücut geliştirmede fotoğraflarınızı ekleyip yorum alabilecek seviyeye gelmek için en az 6 ay geçmesi gerekir.
Beslenme ve antrenmanlarınızın belirli bir düzene girmesi, genetik yatkınlığınızın ortaya çıkması ve bunların sonucu olarak ta kaslarınızın yorumlanabilecek seviyede şekillenmesi için asgari bu süre gereklidir."

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı