jetsociety
Üye
öncelikle selamlar, foruma sürekli çeşitli makaleleri ve diğer arkadaşların gelişmelerini gözlemlemek için giriyordum, sporla hep içli dışlı biriyim ancak ilk kez vücut geliştirmeyi ciddi anlamda tam bir disiplinle başladım, bundan önce futbol, sörf, dalış, ve aklınıza gelebilcek tüm su sporlarıyla uğraştım. yani vücudumun altyapı olarak uygun olduğunu düşünüyorum.
beslenme olarak gerçekten disiplinden hiç taviz vermeden 60 gün boyunca hergün tavuk,balık,kırmızı et yulaf yumurta vs yedim
hiçbir şekilde 1 kez bile bırakın gün olarak öğün olarak bile ne şeker ne yağ nede herhangi bişey yedim.
antreman programım haftada 4 gün bölgesel
başlangıçtan itibaren böyle yaptım serbest ağırlıklarla çalışıyorum.
göğüs önkol, sırt arka kol, omuz bacak olarak üçe ayırdım 4. günlerde ekstradan o haftaya özel dönüşümlü olarak 1 kez fazladan çalışıyorum.ve her hareketimi 4X12 yapmaya özen gösteriyorum son setlerde genelde 12 tekrar 8-9 a düşebiliyor
elimden geldiğincede ağırlık artışına yükleniyorum hatta 60 günde nerdeyse başlangıçtaki ağırlıkların 2 katına çıktığımı söyleyebilirim. örneğin benchpresste başlangıçta 20 kilo iken, en son antremanımda son sette 45 kiloyu kaldırdım. ağırlıkları 4x12 ile yükseltmeye mi devam etmeliyim yoksa 3 sete düşüp daha yüksek ağırlıklara mı odaklanmalıyım ?
konuyu açmamda ki sebep, 2 ayda gözle görülür bir değişim olduğunun bende farkındayım ve bu inanılmaz mutlu hissettiriyor lakin, dışardan bir göz eksik olan yada yoğunlaşılması gereken noktaları belirtebilir diye düşünüyorum. ve ayriyetten supplement kullanımına başlamalımıyık yoksa gereksiz mi olur ? hala zamanı var mı ? kullancaksam neleri öneriyorsunuz ? antreman olarak yoğunlaşmam bölgeler nelerdir ? şimdiden teşekkür ederim
başlangıç ölçülerim;
1.76 bıy
76 kilo
40 boyun
35 kol malesef bel ve göğüs ölçüsü almamıştım
2. ay sonunda güncel ölçülerim,
1.76 boy
74 kilo
43 boyun
37 kol
önceye ait tek bir fotoğrafımı buldum en iyi görebileceğiniz üzgünüm
beslenme olarak gerçekten disiplinden hiç taviz vermeden 60 gün boyunca hergün tavuk,balık,kırmızı et yulaf yumurta vs yedim
hiçbir şekilde 1 kez bile bırakın gün olarak öğün olarak bile ne şeker ne yağ nede herhangi bişey yedim.
antreman programım haftada 4 gün bölgesel
başlangıçtan itibaren böyle yaptım serbest ağırlıklarla çalışıyorum.
göğüs önkol, sırt arka kol, omuz bacak olarak üçe ayırdım 4. günlerde ekstradan o haftaya özel dönüşümlü olarak 1 kez fazladan çalışıyorum.ve her hareketimi 4X12 yapmaya özen gösteriyorum son setlerde genelde 12 tekrar 8-9 a düşebiliyor

konuyu açmamda ki sebep, 2 ayda gözle görülür bir değişim olduğunun bende farkındayım ve bu inanılmaz mutlu hissettiriyor lakin, dışardan bir göz eksik olan yada yoğunlaşılması gereken noktaları belirtebilir diye düşünüyorum. ve ayriyetten supplement kullanımına başlamalımıyık yoksa gereksiz mi olur ? hala zamanı var mı ? kullancaksam neleri öneriyorsunuz ? antreman olarak yoğunlaşmam bölgeler nelerdir ? şimdiden teşekkür ederim
başlangıç ölçülerim;
1.76 bıy
76 kilo
40 boyun
35 kol malesef bel ve göğüs ölçüsü almamıştım

2. ay sonunda güncel ölçülerim,
1.76 boy
74 kilo
43 boyun
37 kol
önceye ait tek bir fotoğrafımı buldum en iyi görebileceğiniz üzgünüm

Son düzenleme: