Öncelikle herkese iyi ramazanlar dilerim. 2 Aydır vg yapıyorum gelişim sürecimi ve diyetimi sizinle değerlendirmek için böyle bir başlık açma gereği hissettim. İlk ay beslenmeme dikkat ettim fakat protein ihtiyacımı pek karşılayamadığımı düşünüyorum. İlk ay 108.5 kg den 98.5 kgye düşerek 10 kg verdim bugün itibari ile 2. ayım bitti ve 2. ay 5 kg verdim yağ oranımda ciddi oranda düşüş kas oranımda ciddi artış oldu ve ilk başladığımdaki %30 olan yağ oranımı %17 ye düşürdüm şuanki kilom 93 ve istediğim görüntüye sahip değilim hedef kilom yok istediğim görüntüye ulaştığım takdirde hedefime ulaşmış olcağım bu arada ek takviye kullanmıyorum, ara ara veya hergün buraya beslenmemi , değişiklikleri , antremanımı yazmayı planlıyorum lütfen uyarılarınızı önerilerinizi yazın.
Vücut ölçülerim: ( Vücut tipimin endomorph olduğunu düşünüyorum )
Başladığımda - 2. ay sonu:
kilo : 108.5-93.4
omuz:127-123
kol:39-38
bel:110-99
Örnek sahur beslenmem: 2 tam yumurta 1 kase köy yoğurdu 270 ml yarım yağlı süt 170 gr köfte ızgara yeşil çay + içebildiğim kadar su
antreman programı: haftada 4 gün ( salı , perş, ctesi , pazar ) yapmaktayım ve ramazanda iftardan 1. saat sonra ağırlık ve off günlerimde kardiyo ( bisiklet, koşu, mekik ) yapıyorum
programım resimdekilerdir
1.GÜN
2.GÜN
Vücut ölçülerim: ( Vücut tipimin endomorph olduğunu düşünüyorum )
Başladığımda - 2. ay sonu:
kilo : 108.5-93.4
omuz:127-123
kol:39-38
bel:110-99
Örnek sahur beslenmem: 2 tam yumurta 1 kase köy yoğurdu 270 ml yarım yağlı süt 170 gr köfte ızgara yeşil çay + içebildiğim kadar su
antreman programı: haftada 4 gün ( salı , perş, ctesi , pazar ) yapmaktayım ve ramazanda iftardan 1. saat sonra ağırlık ve off günlerimde kardiyo ( bisiklet, koşu, mekik ) yapıyorum
programım resimdekilerdir