2 AYLIK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qlaw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Moralini bozmak gibi olmasın ama bence çok daha iyisini yapabilirdin. Beslenmen nasıl ? Birde tamamen ağırlık çalışma , kardiyo eklemen şart.

Ta
Moralini bozmak gibi olmasın ama bence çok daha iyisini yapabilirdin. Beslenmen nasıl ? Birde tamamen ağırlık çalışma , kardiyo eklemen şart.
Tamamen derken mecaz anlamda yoksa 30-40 dk arasi cardio da yaptim beslenmem sabah asiriya kacmadan tam tahil ekmegiyle kahvalti kizartma falan yok aksamda protein veya baklagil agirlikli bir yemek hamur yemekleri harici yiyorum aksam hocam

Beslenmeni daha düzenli hale getirmen lazım , makrolarını hesapla ona göre bir beslenme düzeni oluştur derim. Spor u haftada kaç gün yapıyorsun ?

Beslenmeni daha düzenli hale getirmen lazım , makrolarını hesapla ona göre bir beslenme düzeni oluştur derim. Spor u haftada kaç gün yapıyorsun ?
Duzenli derken hocam sabahlari sadece yumurta yiyordum oda yanlis dediler biraktik son 1 haftadir makro hesabinada basladim size gore ne yapayim beslenmeyi
Sporu haftada 3 gun yapiyorum

Ölçümün falan var mı ? Boy Kilo yağ oranı yaş antreman programı ..vb bilgilerin paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırım , arkadaşlarda yardımcı olurlar hem daha düzenli gitmiş olursun...

Boy 186 yag orani 24-25 sanirim o civarlar yasim 19 antreman 20dk kosu 5 dk bisilet sonrasi 3 gune yayilmak uzere gogus sirt kol karin bacak kaslari calisiyorum cikmadan oncede bacaklari karna cekme ve mekik yapiyorum her gun basladigimda bel cevrem 102 demisti simdi 97 dedide bana pek inandirici gelmiyor 5 cm incelmis gibi de durmuyorum

Ölçümün falan var mı ? Boy Kilo yağ oranı yaş antreman programı ..vb bilgilerin paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırım , arkadaşlarda yardımcı olurlar hem daha düzenli gitmiş olursun...
Boy 186 yag orani 24-25 sanirim o civarlar yasim 19 antreman 20dk kosu 5 dk bisilet sonrasi 3 gune yayilmak uzere gogus sirt kol karin bacak kaslari calisiyorum cikmadan oncede bacaklari karna cekme ve mekik yapiyorum her gun basladigimda bel cevrem 102 demisti simdi 97 dedide bana pek inandirici gelmiyor 5 cm incelmis gibi de durmuyorum Yanlis yaptigim birsey yok gibi hocam ne yapsam bir kan tahlilimi versem bi skintimi var acaba

Duzenli derken hocam sabahlari sadece yumurta yiyordum oda yanlis dediler biraktik son 1 haftadir makro hesabinada basladim size gore ne yapayim beslenmeyi
Sporu haftada 3 gun yapiyorum

Yumurta yemek yanlış dediler ve bıraktın. Abi şuan bu forumda üye olanların yediği yumurtayı diz sıraya dünyayı kaç kere dolaşırsın Allah bilir. Yumurta yemek bırakılırmı ya!!!!!

Abi kilo yazmamışsın yada ben göremedim

Hani ona göre daha yardımcı olalım inşallah!!!

Yumurta yemek yanlış dediler ve bıraktın. Abi şuan bu forumda üye olanların yediği yumurtayı diz sıraya dünyayı kaç kere dolaşırsın Allah bilir. Yumurta yemek bırakılırmı ya!!!!!

Abi kilo yazmamışsın yada ben göremedim

Hani ona göre daha yardımcı olalım inşallah!!!
Hocam yumurta zararli segil sadece yumurta yiyordum tek yumurta olmaz dediler o yuzden daha komplike bir beslenme yap dediler oyle yaptik kilom 86 bu arada boy da 183

Kendimden örnek vereyim.
Kilo 83
Boy 174
Yaş 29
Sabah 6 yumurta. Bir sarılı gerisi beyaz.
Lor peynir domates
100 gram yulaf ezmesi
Bu şekilde işte sabahları besleniyorum. Tabi bu bir örnek

Kendimden örnek vereyim.
Kilo 83
Boy 174
Yaş 29
Sabah 6 yumurta. Bir sarılı gerisi beyaz.
Lor peynir domates
100 gram yulaf ezmesi
Bu şekilde işte sabahları besleniyorum. Tabi bu bir örnek
hocam ben de yeni başladım ancak 100 gr yulaf ezmesi zaten şişiriyor o kadar yumurtayı nasıl yiyorsunuz?

Back
Yukarı